Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal1015%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 15% [ 6833 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal1050%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 50% [ 22065 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal104%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 4% [ 1677 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal108%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 8% [ 3455 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal102%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 2% [ 724 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal101%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 1% [ 492 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal102%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 2% [ 678 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal102%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 2% [ 1013 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal101%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 1% [ 316 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal105%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 5% [ 2077 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal101%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 1% [ 493 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal107%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 7% [ 3262 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal101%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 1% [ 262 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal101%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 1% [ 500 ]
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal102%Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 
razvanX (3410)
Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ati vrea ca sa se reintoarca in serial?

+23
alexandru04bos1
Florinel
razvan 1997
BogdanRo
Setsuna
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
Gogoase
bestalex01
alex_theking99
alexutzu
gabelu
Maryan96
danciueduard
Silv
alcholistu
vulturul visiniu
Eu sunt!
pupazel
Edytza
skodats
Valentin
27 participanți

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

1Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Empty Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Lun Feb 22, 2010 3:44 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

da.

http://www.trasnitii.com

skodats

skodats
Inspector principal de poliţie
Inspector principal de poliţie

nu prea imi placea

Edytza

Edytza
Caporal
Caporal

Nu

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

da as vrea :)

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Daca aveti ideei de noi subiecte pentru "Fosti actori" creati si voi ...

Eu sunt!

Eu sunt!
Comandant
Comandant

nu ..nu era cn stie ce de capu lui

vulturul visiniu

Sergent
Sergent

da poate ca asociat cu marlanu la fcm

alcholistu

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Era amuzant

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Nu cred ca va mai reveni

Silv

General
General

de asta chiar c-am uitat.
sigur nu mai revine,o fi plecat prin italy...

11Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Joi Apr 29, 2010 12:43 am

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

era nasol...

Maryan96

Maryan96
Soldat
Soldat

Da alien

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Ar fi frumos sa-l mai vedem putin prin serial...

gabelu

gabelu
Agent-şef adjunct de poliţie
Agent-şef adjunct de poliţie

da Marlanu

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002358483080

alexutzu

Baros
Baros

da

alex_theking99

alex_theking99
Comandant
Comandant

Eu unul nu as vrea!

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

da

alexutzu

Baros
Baros

as vrea sa se intoarca in serial, dar macar pentru cateva scene

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

da

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

era si el cv

alexutzu

Baros
Baros

de acord

Gogoase

Gogoase
Colonel
Colonel

da as vrea imi placea cum vorbea

23Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati vrea ca sa se reintoarca in serial? Mier Iul 14, 2010 8:26 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

da. de ce nu?

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

da as vrea sa se reintoarca in serial

Alex.B

Alex.B