Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal1015%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 15% [ 6833 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal1050%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 50% [ 22065 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal104%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 4% [ 1677 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal108%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 8% [ 3455 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal102%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 2% [ 724 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal101%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 1% [ 492 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal102%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 2% [ 678 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal102%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 2% [ 1013 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal101%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 1% [ 316 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal105%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 5% [ 2077 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal101%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 1% [ 493 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal107%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 7% [ 3262 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal101%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 1% [ 262 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal101%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 1% [ 500 ]
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal102%care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 
razvanX (3410)
care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10care era principalul hobby al lui sc calzone? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

care era principalul hobby al lui sc calzone?

+4
Florinel
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
8 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

care era principalul hobby al lui sc calzone?

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

macaroanele

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

sa intre in belele

http://www.trasnitii.com

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nu cred

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

nu mai sti episodul cand vindea pantaloni blugi cica marca italiana si la intrebat marlanu dc scrie pe eticheta made in spain, iar el i-a zis ca e in sudul italiei.Defapt pantaloni erau ;au fost purtati de el inainte sa-i vinde.si multiplele probleme cu mateescu.deci o dadea din groapa in put!

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

sa ciordeasca :))

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

de acord cu alex.b

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

de acord

scalzone

ViP
ViP

ai baieti sa va spun hobbyul meu,
pescuit, jocu wow simotocicleta cand pot,
si gratare des cu marlanu si vandam.
restu sunt un om normal ca orice om

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

super !dvs pescuiti?

scalzone

ViP
ViP

da,am fost si venator,dar ca strain am cateva probleme aici in romania pentru permis de venator.
asa ca momentan dau la peste.

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

e frumos si pescuitul :D si mie ami place ...

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

se poate nu am incercat decat de cateva ori cand eram mic am prins 1 peste de juma de m
cred ca aveam 6 ani

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

va multumim pt informati

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

si mie imi place pescuitul,dar 2011 n-am apucat sa merg la peste deloc :((

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

anu asta am mers la pescuit de doua ori si nam prins nik dar tot e tare pescuitu

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

afacerile

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

sa fie mafiot :))

Continut sponsorizat