Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal1015%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 15% [ 6833 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal1050%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 50% [ 22065 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal104%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 4% [ 1677 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal108%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 8% [ 3455 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal102%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 2% [ 724 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 1% [ 492 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal102%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 2% [ 678 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal102%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 2% [ 1013 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 1% [ 316 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal105%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 5% [ 2077 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 1% [ 493 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal107%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 7% [ 3262 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 1% [ 262 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 1% [ 500 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal102%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet)

+54
gabelu
antoniok
trasnit08
mateias28
razvanX
Lordutu53
scalzone
allexmaster
Andrey96
onuzza
mariusgeorgian
Danyelitos98
Flavius
Cezar2013
Radu Borza
Mihali
alexandru04bos1
SyDu
lory001
tarnitiisuperfan
Cosmin92
Florinel
allytzu
maxy
Joker_Alex
FanTrasnitii
wanksta
pushtyu94
mr.pupazaShoW
cosmyn14
razvan 1997
BogdanRo
Lucian95
masa_lu_gogosik
sefuusefuu
georgenek
n3m3s1s
Silv
skodats
Gogoase
Alex.B
marlanu_ferdi
v1sE
Trăsnitul007
mihnea18
bestalex01
Edytza
Marlanu'
pupazel
SimonaCornelia12
Muskiulica
ducu
alexutzu
Valentin
58 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 19]

alexutzu

Baros
Baros

cam asa este...

Trăsnitul007

Trăsnitul007
Comandant
Comandant

Salut Cristi! În ce situație te vei afla în sezonul 15? Vei mai intra în ,,afaceri” cu Toni?

http://fanliverpool.net

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Cand o sa am scenariile o sa iti spun, deocamdata ne pregatim sa incepem filmarile de sapt viitoare.

Trăsnitul007

Trăsnitul007
Comandant
Comandant

Mulțumesc Cristi!

http://fanliverpool.net

v1sE

v1sE
Soldat
Soldat

Salut!Rolul meu nu e unul nepotrivit, insa recunosc ca as vrea sa joc mai mult.Pe de alta parte dinamica serialului e axata pe personajele principale consacrate.Una peste alta e ok, daca ma supara cineva aranjez cu nenea Misu sa scrie un scenariu in care sa i-o trag si m-am scos!:)

=))))) Asa sa faci

Cat despre filmari, multa multa bafta eu as vrea sa faceti cat mai multe greseli care sa le puneti la final, râd cu lacrimii :)))))

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Si mie imi plac mult greselile alea.Sunt unele extraordinar de funny, as face un episod numai cu d-alea.Eu am o problema cu Toni care e un ordinar ca ma face sa rad si imi strica filmarea si ma injura toti, zic: haideti ba la o tigare ca iar rade asta 10 minute!

v1sE

v1sE
Soldat
Soldat

Daa =))))), sau cand interpretezi un rol cu el se uita la tine, te lasa sa-ti termini replica si apoi rade :)))

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Tocmai k nu te lasa, profita ca e camera pe tine si se stramba, iar tu tre sa tii minte exct replica ta si sa nu razi.Eu rad si dupa ce am ras doar se uita la mine cu fata aia si gata , rad iar fara sa mai faca nimic.E un terorist, mie imi face mereu ca stie ca eu nu pot sa ma abtin.Dar l-am luat la sala si l-am ologit pe aparate!

v1sE

v1sE
Soldat
Soldat

Toni si aparatele...greu greu :)))), e foarte frumos culturismul, chiar daca am o varsta mai frageda de 1 luna il practic si eu si ma simt foarte bine dupa ce ies de la sala.

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

ce mananci pt ati intretine fizicul si ce exercitii de forta faci?

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Despre culturism gasesti tot ce doresti aici:

http://www.topculturism.ro/dr.redis/

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

cred ca teau suparat cam multi

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

De ce spui asta?Am zis ca fiind acesta un forum al Trasnitilor sa nu amestecam cu culturismul, dar nus suparat deloc ca ai intrebat:)

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cum a fost in prima zi la filmari?

http://www.trasnitii.com

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

Cristi...ce rol ti-ai placea sa ai in serial?...sau mai exact ce sa devi?...sau cv ce ti-ar placea sa fi in serial? cheers

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Legat de greselile acelea de la sfarsitul serialului, am plac la nebunie daca as putea m-as uita intruna la greseli,echipa da nota 10 ,ar fii frumos sa faceti cateva episoade sau unu numai cu greseli va salut pe toti! cheers

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Am avut si eu ideea asta, dar nu a prins.O sa le mai spun,eu cel putin rad grav la greselile mele.

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Cine stie poate poate o sa vrea ar fi frumos!

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Apropo felicitari pentru poze sunt fan Dorulet si Marlanu ,frumoase poze! Poate reusesti sa mai pui!

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Ok, o sa incerc desi e putin km complicat, cred ca tot la admin le voi trimite:)

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

ok ms mult ! doar incercarea moarte nare ! ami place cand zici: si ce marlane.... si cand face el fata aia (si nimic) rad totimpu e greu sa te abtii dar vad ca poti mai ales ca tu zici ca pe tn te face sa razi cel mai mult!

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Din astea 14 sezoane dupa parerea ta care ti-a placut cel mai mult ! Mi-e sincer mi-au placut toate !A daca se poate inca cv ati putea sa bagati toate episoadele din noul sezon aici sa fie ziua si episodul poate incercati! Multumesc mult.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Eu le-as baga cu mare placere , dar crezi ca mi le da mie cineva? :))=))

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Episodul cu matrimonialele si cel cu Dentista, pt ca eu le-am scris:d

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

aha a fost marfa episodu dentista:D

Continut sponsorizat