Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal1015%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 15% [ 6833 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal1050%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 50% [ 22065 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal104%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 4% [ 1677 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal108%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 8% [ 3455 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal102%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 2% [ 724 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal101%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 1% [ 492 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal102%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 2% [ 678 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal102%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 2% [ 1013 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal101%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 1% [ 316 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal105%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 5% [ 2077 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal101%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 1% [ 493 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal107%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 7% [ 3262 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal101%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 1% [ 262 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal101%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 1% [ 500 ]
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal102%Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10Ati creat  o melodie? Puneti versurile aici! - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ati creat o melodie? Puneti versurile aici!

+15
RulerYo
razvanX
Dia
trasnit08
Trasnita funki fresh
alexandru04bos1
razvan 1997
Alex.B
marlanu_ferdi
Marlanu'
Valentin
Silv
alexutzu
NoName
Gavrila
19 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Adelin Bogdan

Adelin Bogdan
Caporal
Caporal

Eu nu am inspiraţie în ale compunerii de melodii :)) aşa că vă respect pe cei care compuneţi :) .

http://www.tutorials-games.lifeme.net

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

@Alex.B....induiesator,nemtii astia..frate nu te supara cantecul e grozav dar pentru nemti nu pentru noi,romanii in caz de razboi am face record mondial,toata armata a dezertat,sa fim realisti

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

nmie numi vine in minte

radu_maximum

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Stii ca glumesc,in fine,in fine.
Caut motive sa fiu langa tine.
Oh imi spun in gand,ca mai am o clipa si am ajuns.
oh stai langa mine,stai,mai o clipa si ajung in rai.

Refren:
Eu nu glumesc stii bine.
Dar nu ma pot abtine,
Tu sa fii langa mine.(atat)
Iar eu o sa ma simt bine.

Oh hai,cu mine mai stai,hai,hai,hai.
Cu mine sa stai.
si-as vrea sa nu mai pleci.
Niciodata sa nu ma parasesti.

Refren:
Eu nu glumesc stii bine.
Dar nu ma pot abtine,
Tu sa fii langa mine.(atat)
Iar eu o sa ma simt bine.

Dar tu ai plecat.
Si tot mai ranit.
Si cel mai tare ma durut.
ca nu ai zis nici un cuvant.

Ai plecat,mai lasat,mai parasit si nu te-ai gandit........La mine.

Versuri: By RadU AnD RobY

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

bravo,frumoasa melodie e chiar tare

radu_maximum

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Multumesc daca la mine te referai

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

da,la tine ma refeream

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

bv

Radu Radu

Radu Radu
Comandant
Comandant

Toti care au scris melodii deastea ori erau indragostiti ori beti rau

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

Am incercat sa fac totul doar pt tn
Sti bine cat de mult tin la tn
Am incercat sa iti spun cat de mult gresesc
Ma tot gandesc daca fac bine sau gresesc
Tu nu intelegi cat imi e greu
Nu poti sa vezi ce se intampla acum in sufletul meu
In drumul tau ,drumul tau numai sunt eu
La tot ce a fost odata ma gandesc mereu
Inca mai sper ca vei din nou cu mine la bine si la greu

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

GELOZIE,BOALA INIMI NEINTELESE

Ninge,culegand usor confetii de nouri
Pe obraj se astern,a anotimpului etern
Schite de caractere,sculptate atent
De inima inghetata sub etern.
Pustiu,inghetat ,friguros emanat
Sentiment de ura  , a dragostei durere  
O iubire spulberata, inghetata
Sub atenta privire a persoanei dorite.
Gelozie ,necaz ,blasfemie,cuvinte fara sens
Rostite la durere,urla-n sufletul omenesc,
A caror legatura se pierde in inteles.
Ce rost mai are sa iubesti !?!
Sa stai sa gandesti,sa pretuiesti… chiar sa visezi;
Cand idealul tau s-a spulberat,s-a macinat
Si iubirea ce o data purtata;pe un pandativ legata,
S-a rupt,cazand pe al omului pamant,
De gelozie a fost ingropata.

http://www.trasnitii.com

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Dragostea,remdeiul exotic

Dragoste,mandarina-n’ velita
Sub a adolescentei aripa ocrotita.
Miros suav,a iubirii glas
Cu tenta exotica ,a sentimentelor,
Balans.
De prea multi cautata,
La prea putini aratata,
Te infioara,si te ameteste
Si cand nu esti gata
Te ademeneste.
Se infiripa si intr-al tau destin
Ii schimba cursul putin cate putin.
Vrei sau nu ,iubirea-i un microb
O carui remediu il gasesti dor daca esti:
Putin cam “orb “!

http://www.trasnitii.com

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

Alex s-ar putea sa iti faci singur un cadou un warn :))

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum