Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal1015%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 15% [ 6833 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal1050%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 50% [ 22065 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal104%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 4% [ 1677 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal108%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 8% [ 3455 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal102%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 2% [ 724 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal101%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 1% [ 492 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal102%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 2% [ 678 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal102%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 2% [ 1013 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal101%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 1% [ 316 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal105%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 5% [ 2077 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal101%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 1% [ 493 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal107%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 7% [ 3262 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal101%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 1% [ 262 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal101%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 1% [ 500 ]
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal102%De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 
razvanX (3410)
De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10De ce credeti ca a plecat Iepuras? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

De ce credeti ca a plecat Iepuras?

+24
razvanX
RulerYo
trasnit08
abece
allytzu
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
Gogoase
bestalex01
alex_theking99
alexutzu
Silv
vulturul visiniu
Nospam
Gavrila
Eu sunt!
WeeZy
danciueduard
The-Man-Bill-Goldberg
pupazel
Edytza
Valentin
skodats
28 participanți

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty De ce credeti ca a plecat Iepuras? Dum Feb 21, 2010 8:46 pm

skodats

skodats
Inspector principal de poliţie

De ce credeti ca a plecat Iepuras?

2De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Dum Feb 21, 2010 9:17 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Mie unul nu-mi placea cum isi juca rolul ...cred ca mai multor fani nu le-a placut cum isi juca rolul si de aceea

http://www.trasnitii.com

3De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Dum Feb 21, 2010 9:31 pm

skodats

skodats

da adevarul e ca nici mie nu prea imi placea

4De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Dum Feb 21, 2010 11:11 pm

Edytza

Edytza
Caporal
Caporal

Nush de ce a plecat dar dupa parerea mea era super de treaba ! Era inainte un forum al trasnitilor legat de situl primatv si aveau cont si unii actori : iepuras , vandame , sefu , scenaristul Misu Marinescu ... si din cate am citit eu pe acolo iepuras era cea mai activa dintre ei (si George Stancu) , vorbeau deschis cu utilizatorii , le raspundeau la toate mesajele , vorbeau despre colegii ei , era foarte fain forumul ! pacat ca s-a desfiintat !

5De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Mar 02, 2010 4:06 am

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

sincer nu prea stiu ce sa zic.....cred ca juca bn

6De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Mar 09, 2010 1:57 am

The-Man-Bill-Goldberg

The-Man-Bill-Goldberg
Caporal
Caporal

nu stiu
dar eu unul cred ca juca bine

http://www.acrossthenation.tk

7De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Mar 16, 2010 12:40 am

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

juca uneori bn...dar erau si faze care nu erau comice poate au renuntat la ea deoarece au gasit pe altii mai buni si s-au gandit dc sa tina atatia daca nu le da audienta asa mare

8De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Mar 16, 2010 4:23 pm

WeeZy

WeeZy
Soldat
Soldat

mie unul nu prea imi placea asa mult cum juca ...

9De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Mar 30, 2010 6:47 pm

Eu sunt!

Eu sunt!
Comandant
Comandant

era asa si asa

10De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Mar 30, 2010 10:14 pm

Gavrila

Gavrila
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

Poate a avut probleme medicale - dar nu cred - cred ca si ceilalti au inlocuit-o

http://www.exacs.hitforum.ro

11De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Mar 30, 2010 11:23 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Nu era placuta de fanii serialului.

12De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Sam Apr 03, 2010 2:47 am

Nospam

Nospam
Caporal
Caporal

Bine ca a plecat.

13De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Apr 06, 2010 2:35 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Se pare ca nimeni nu o prea placea...

14De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Dum Apr 11, 2010 7:07 pm

vulturul visiniu

Sergent
Sergent

au venit altele si au renuntat la ea

15De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Joi Apr 22, 2010 3:13 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Sper ca sa nu revina in acest serial...

16De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Joi Apr 22, 2010 6:50 pm

Silv

General
General

decat sa le scoata pe ema/"afordita"/teo,mai bine sa n-o aduca pe iepuras.

17De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Dum Mai 30, 2010 4:36 am

alexutzu

Baros
Baros

imi placea cum juca

18De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Sam Iun 19, 2010 7:31 pm

alex_theking99

alex_theking99
Comandant
Comandant

Nu stiu ce sa zic! Eu cred ca juca binisor!

19De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Iun 22, 2010 2:44 am

alexutzu

Baros
Baros

asai,juca bine

20De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Joi Iun 24, 2010 12:32 am

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

numi plakea cum joaka rolul Baba

21De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Joi Iun 24, 2010 12:34 am

alexutzu

Baros
Baros

fiecare cu parerea lui...

22De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Dum Iul 11, 2010 6:16 am

Gogoase

Gogoase
Colonel
Colonel

nu sefii de la emisiune au dato afara pentru ca cand a explodat unitatea toti au crezut ca e moarta si asa nu a mai aparut in serial

23De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Iul 13, 2010 1:27 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

mie nu prea imi placea rolul ei in serial

24De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Iul 13, 2010 1:30 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

a fost inlocuita de alte fete

25De ce credeti ca a plecat Iepuras? Empty Re: De ce credeti ca a plecat Iepuras? Mar Iul 13, 2010 3:36 pm

skodats

skodats

citeste regulamentul, daca ai scris un mesaj si ai vrei sa mai scrii ceva nu mai posta altul editeaza-l pe primul

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum