Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal1015%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 15% [ 6833 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal1050%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 50% [ 22065 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal104%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 4% [ 1677 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal108%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 8% [ 3455 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal102%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 2% [ 724 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal101%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 1% [ 492 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal102%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 2% [ 678 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal102%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 2% [ 1013 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal101%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 1% [ 316 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal105%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 5% [ 2077 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal101%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 1% [ 493 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal107%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 7% [ 3262 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal101%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 1% [ 262 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal101%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 1% [ 500 ]
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal102%Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 
razvanX (3410)
Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10Pentru cei care imi trimit mesaje private Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Pentru cei care imi trimit mesaje private

+3
marlanu_ferdi
alexandru04bos1
Muskiulica
7 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Nu am timp sa le citesc decat f rar, nu-mi cereti id si nu-mi mai lasati numere de telefon, ca evident nu am cum sa vorbesc cu voi pe mess, sau sa va sun pe toti.Am facut o pagina pe FB unde puteti sa imi scrieti:

https://www.facebook.com/pages/Cristian-Neagu-Muskiulica/266741156709898

Multumesc pentru intelegere!

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

k

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

multumim,mie nu imi e utila deoarece nu am facebook si nici nu vreau sa-mi fac dar cum majoritatea au le este foarte util

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

pai pt cei ce nau au facebook exista www.trasnitii.com UN PORTAL DESTUL DE LARG actori--->membri

http://www.trasnitii.com

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

vezi eu folosesc ceva mai bun ca facebookul,acum sa revenim la subiect

gabelu

gabelu
Agent-şef adjunct de poliţie
Agent-şef adjunct de poliţie

bine am inteles

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002358483080

akKerro

Agent de poliţie
Agent de poliţie

ok ms :)

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

e un super tip domnul Cristi puteti vorbi orice cu el va poate da si anumite sfaturi

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum