Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal1015%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 15% [ 6833 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal1050%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 50% [ 22065 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal104%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 4% [ 1677 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal108%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 8% [ 3455 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal102%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 2% [ 724 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal101%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 1% [ 492 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal102%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 2% [ 678 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal102%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 2% [ 1013 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal101%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 1% [ 316 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal105%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 5% [ 2077 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal101%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 1% [ 493 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal107%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 7% [ 3262 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal101%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 1% [ 262 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal101%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 1% [ 500 ]
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal102%Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 
razvanX (3410)
Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10Ce replica iti place cel mai mult la el? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ce replica iti place cel mai mult la el?

+13
razvanX
Patryck
ducu
allytzu
razvan 1997
Alex.B
marlanu_ferdi
alexutzu
bestalex01
vulturul visiniu
Eu sunt!
skodats
Valentin
17 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Ce replica iti place cel mai mult la el? Empty Ce replica iti place cel mai mult la el? Mier Feb 03, 2010 10:24 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Ce replica iti place cel mai mult la el?

http://www.trasnitii.com

skodats

skodats
Inspector principal de poliţie

mia imi palce cand se chinuie sa faca cubu ala cand zice
"bah si mai aveaem putin si faceam si eu fata asta"

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Imi amintesc o replica a lui " ba , si mi-a spus nepotu-meu cum sa fac fata asta... " :P :P:P:P

skodats

skodats

da...

Eu sunt!

Eu sunt!
Comandant
Comandant

imi place de el atunci cand se oftica .. ca afrodita il place pe chiorete

vulturul visiniu

Sergent
Sergent

in popa prostu cand ia zis chiorete prostu :P

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

si mie imi plake partea : cand se chinuie sa faca cubu ala cand zice
"bah si mai aveaem putin si faceam si eu fata asta"

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

sau cand jucau poker si se oftica

alexutzu

Baros
Baros

o data a reusit sa faca tot cubul din greseala

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

da am vazut episodul

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

da ,deoarece era prea suparat deaia a facut cubu

12Ce replica iti place cel mai mult la el? Empty Re: Ce replica iti place cel mai mult la el? Lun Sept 06, 2010 11:05 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

sau cand mai avea putin de facut la cub,a dat chiorete din gresala cu portocala si a spart cubu

13Ce replica iti place cel mai mult la el? Empty Re: Ce replica iti place cel mai mult la el? Mier Sept 15, 2010 4:14 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

da traiti sefu

14Ce replica iti place cel mai mult la el? Empty Re: Ce replica iti place cel mai mult la el? Dum Sept 26, 2010 11:19 pm

allytzu

allytzu

bah shi mai aveam putin shi faceam shi fata asta

15Ce replica iti place cel mai mult la el? Empty Re: Ce replica iti place cel mai mult la el? Dum Sept 26, 2010 11:54 pm

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

ce?

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

nu are prea multe replici

Patryck

Patryck
Soldat
Soldat

cand se oftica ca afroditei ii place de chiorete

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

nu prea are replici bune

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

nu prea stiu imi place cand se cearta cu poponet

RulerYo

RulerYo
Comisar-şef de poliţie
Comisar-şef de poliţie

"Ba, si mai aveam putin si faceam si fata asta"
"Si mi-o zis nepotu-meu cu sa fac"

VaLy.

VaLy.
Agent-şef principal de poliţie
Agent-şef principal de poliţie

Asta ii tare : O sa-mi vina si mie randu sa fiu sef de sectie

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

a facut copilasul tita
chiorete : poate otita
mateescu:nu,tita ca a facut la ambele urechi

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

nush nu ma fascineaza mateescu

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

un off topic mic,mai bine numai scriai de loc sau sa fi zis frumos nu prea imi place mateescu.Sa revenim la subiect

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum