Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal1015%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 15% [ 6833 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal1050%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 50% [ 22065 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal104%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 4% [ 1677 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal108%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 8% [ 3455 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal102%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 2% [ 724 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 1% [ 492 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal102%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 2% [ 678 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal102%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 2% [ 1013 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 1% [ 316 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal105%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 5% [ 2077 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 1% [ 493 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal107%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 7% [ 3262 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 1% [ 262 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal101%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 1% [ 500 ]
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal102%Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet)

+54
gabelu
antoniok
trasnit08
mateias28
razvanX
Lordutu53
scalzone
allexmaster
Andrey96
onuzza
mariusgeorgian
Danyelitos98
Flavius
Cezar2013
Radu Borza
Mihali
alexandru04bos1
SyDu
lory001
tarnitiisuperfan
Cosmin92
Florinel
allytzu
maxy
Joker_Alex
FanTrasnitii
wanksta
pushtyu94
mr.pupazaShoW
cosmyn14
razvan 1997
BogdanRo
Lucian95
masa_lu_gogosik
sefuusefuu
georgenek
n3m3s1s
Silv
skodats
Gogoase
Alex.B
marlanu_ferdi
v1sE
Trăsnitul007
mihnea18
bestalex01
Edytza
Marlanu'
pupazel
SimonaCornelia12
Muskiulica
ducu
alexutzu
Valentin
58 participanți

Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 19]

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Aici ii veti pune intrebari actorului Cristi Neagu (Dorulet)

http://www.trasnitii.com

alexutzu

Baros
Baros

Bun venit pe site Cristi.
Cum te-ai cunoscut cu colegii tai?

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

o sa apari mai mult in serial in sezonul 15?

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Salut alexutzu!Cu colegii Trasniti m-am cunoscut in 2004, knd ei au avut nevoie de un boxer dur care sa lupte cu Marlanu in ring, pe post de Bestie cyclops
Apoi am avut diverse roluri secundare pe post de varul lui Chiorete,sau moldovean care vrea sa se angajeze in unitatea lor , pestele zanei moldovence etc.Ulterior mi-au propus rolul vecinului Dorulet, insa Fulvio (Scalzone) m-a botezat Muskiulica.
Ducu in sezonul urmator apar undeva pe la mijloc, din ce scenarii am citit.O sa incerc sa aduc din celalat PC poze de la filmari, insa e destul de complicat sa le postez asa ca le voi trimite direct adminului.Va salut si va doresc vizionare placuta.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cand ai filmat prima data alaturi de "trasniti" , cum te-ai simtit?

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Foarte bine, de la inceput ne-am apucat de glume si chiar s-au improvizat cateva replici in plus fata de scenariu.Ekipa de filmare e foarte unita si atmosfera e funny.

alexutzu

Baros
Baros

Foarte frumos.. Tare mi-ar placea sa fac si eu parte din echipa... Felicitari pentru cum iti joci rolul

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Nu numai tu ti-ai dori asta, toti si-ar dori sa faca parte din echipa.

alexutzu

Baros
Baros

asta stiu... cine nu si-ar dori sa faca parte din echipa...

SimonaCornelia12

SimonaCornelia12
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Dorulet, inainte de a incepe sa joci in "Trasnitii", ai mai avut roluri in alte seriale, sau la teatru?

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Am jucat in "La Bloc" si in serialul SF "Superblondul" unde eram "Armand" zmeker de cartier, intermediind masini si locuinte.Am mai aparut in diverse showuri tv, inclusiv la Divertis si In Puii mei.

Am uitat si am jucat in TERMINATOR IV! lol!

Ultima editare efectuata de catre Muskiulica in Joi Iul 22, 2010 2:40 am, editata de 1 ori

alexutzu

Baros
Baros

tare

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

Bun venit pe forum cristi..am si o intrebare...Iti place rolul tau sau ti-ai dori un rol in care sa apari mai mult in serial?

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Salut!Rolul meu nu e unul nepotrivit, insa recunosc ca as vrea sa joc mai mult.Pe de alta parte dinamica serialului e axata pe personajele principale consacrate.Una peste alta e ok, daca ma supara cineva aranjez cu nenea Misu sa scrie un scenariu in care sa i-o trag si m-am scos!:)

Marlanu'

Marlanu'
Comandant
Comandant

Salut.As vrea sa te intreb: Daca ai putea sa faci schimb de rol cu cineva cu cine ai face?

Edytza

Edytza
Caporal
Caporal

Bine ai venit Cristi !!
Ma bucur mult ca te-ai inscris si tu pe site...
Imi place mult cum iti joci rolul si as vrea sa te vad mai des in serial rabbit
Este adevarat ca primul tau rol la trasniti a fost in episodul 76 - paftaua de aur ?

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Pana sa joci in serial , care era actorul tau favorit ?

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Sincer, nu as face.Pt ca fiecare e bun pe rolul lui.Mie imi place cum joaca fiecare.Nu ma vad jucand mai bine decat ei.Oricum as vrea sa fiu personajul care pupa cele mai multe dintre colege! king
Salut Editza, da primul episod in care am jucat a fost Paftaua de aur.
Sincer pana sa joc in serial imi placeau toti, mai ales Toni si George (comandantul) insa imi dadeam bine seama ca in functie de ce li se scrie ei jucau.Mai pe romaneste daca scenariul era sa joace ei poanta, ei o jucau.E greu sa spui care e mai bun,pt ca fiecare are stilul lui.Ati ramane uimiti cum poate Zamzu-gogoase sa cante la chitara rece...fiecare are multe talente care nu se vad in serial.

Edytza

Edytza
Caporal
Caporal

Da , dar unele se si vad... de exemplu colegului vostru Bogdan presupun ca ii place mult muzica populara si are o voce destul de buna nu ?

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

bine ai venit cristi pe site k esti foarte tare cand iti joki rolul:D

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Bogdan canta, insa eu personal nu l-am ascultat live.Merci frumos Alex!

alexutzu

Baros
Baros

tare

mihnea18

Soldat
Soldat

Buna Cristi.bun venit pe site.in urmatorul sezon vei imparti mai multi pumni? lol! lol!

mihnea18

Soldat
Soldat

Esti tare knd faci asta.tine-o tot asa.succes

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Salut!Sper ca da, ca asta cu pumnii e partea cea mai usoara.Insa in ultimele episoade am cam furat-o si am ramas dator. scratch

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 19]

Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum