Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Fundal10ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Fundal10ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Fundal10ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Fundal10ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

ce va place cel mai mult la george?

+13
trasnit08
marlanu_ferdi
razvanX
Valentin
maxi2012
Lordutu53
Cezar2013
Alex.B
Andrey96
alexandru04bos1
Colonel Sefu
celmaitare
ducu
17 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Joi Iul 07, 2011 6:54 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Va multumesc mult !!!!!!!!

27ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Mier Feb 22, 2012 3:33 am

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

sefu da nu ma avansati si pe mn?:))
(PS daca ma avansati va dau din pachetul lui gogoase)
app... imi placea cam totul

28ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Lun Mai 07, 2012 6:14 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

cheers

29ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Dum Mai 13, 2012 3:33 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

poate va taie si din leafa "lingailor" king

http://www.trasnitii.com

30ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Lun Iun 04, 2012 2:25 am

FcSbRaduku

FcSbRaduku
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Isi joaca foarte bine rolul.
Imi plac scenele in care e tolerant cu soldatii chiar daca erau cum erau,si cand se comporta ca un copil(ca atunci cand a facut pe el)
Felicitarile mele domn' colonel.As avea o intrebare.. De ce nu acceptati sa va reintoarceti in serial?:)

31ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Mier Iun 13, 2012 3:11 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Va mulțumesc din inima tuturor pentru aprecieri !!!
Nu am zis niciodată ca nu vreau sa ma întorc.

32ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Joi Iun 14, 2012 1:03 am

akKerro

Agent de poliţie
Agent de poliţie

mie imi placea urmatoarele lucruri :
-Juka bn :D
-Superioritatea SA :>
-SI ca intra pe acest site...stiind ca are 'treaba'

33ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Mar Aug 21, 2012 4:57 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

multumec mult
...mai intru si acum pe site :)))))

34ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Joi Mar 06, 2014 6:25 am

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

:-?? faptul ca chiar daca el nu mai joaca in distributia trasnitii el inca mai intra pe site RESPECT George Stancu !

http://www.trasnitii.com

35ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Dum Mar 16, 2014 4:25 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Va multumesc si va asigur de acelasi respect!!!

36ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Mar Mar 18, 2014 9:22 pm

r-Speed

r-Speed
Caporal
Caporal

modu cum juca si se enerva

37ce va place cel mai mult la george? - Pagina 2 Empty Re: ce va place cel mai mult la george? Dum Mar 23, 2014 8:10 pm

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Va multumesc mult!!!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum