Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ce calculatoare aveti? Fundal10Ce calculatoare aveti? Fundal10Ce calculatoare aveti? Fundal10 
razvanX (3410)
Ce calculatoare aveti? Fundal10Ce calculatoare aveti? Fundal10Ce calculatoare aveti? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ce calculatoare aveti?

+3
Alex.B
marlanu_ferdi
danciueduard
7 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Ce calculatoare aveti? Empty Ce calculatoare aveti? Sam Oct 16, 2010 12:21 am

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

Am de 4 gb de rami procesor de 5800 placa video 1024

2Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Sam Oct 16, 2010 1:48 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nustiu de care e,stiu doar ca are memorie de 5,5 gb

3Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Sam Oct 16, 2010 1:50 am

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

:D

4Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Mar Dec 21, 2010 12:48 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

ce conteaza sincer nush stiu ca e fain si merge ok ;)

http://www.trasnitii.com

5Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Mier Apr 13, 2011 9:39 pm

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Si al meu da nu stiu ce are de vreo luna exact cand mie lumea mai draga pac se inchide si memoria e de 25GB...

6Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Lun Apr 25, 2011 4:19 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

probabil e infundat de praf :)) mie mia bubuit avea aceleasi simptome a trebuit sa schimb pc,am luat unul cu 24 gb mai multe detalii habarnam

7Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Lun Apr 25, 2011 4:26 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

astai buna gluma bv cristi

8Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Lun Apr 25, 2011 3:44 pm

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie

eu am pc praf.......single core de 1.8 Ghz, 1Gb de RAM , placa video de 256mb, Nvidia Geforce 7300 Gs
si un sfat pentru cei care li se inchide: verificati cullerul poate e plin de praf si nu mai functioneaza si de asta placa video se supra incalzeste :D

9Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Lun Apr 25, 2011 7:55 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

trasniti08 chiar nam glumit se infundase rau si a bubuit,deaia lam schimbat

10Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Lun Apr 25, 2011 8:15 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

da ce faceai ba pescuiai in pc si so infundat cu pesti?

11Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Lun Apr 25, 2011 8:24 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nu,s-o infundat de praf

12Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Lun Apr 25, 2011 10:26 pm

Cezar2013

Cezar2013

trebuie sa-l cureti saptamanal daca nu poti macar lunar caci apoi se va misca mai greu plus ca daca cullerul e plin de praf ti se incalzeste placa video

13Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Lun Apr 25, 2011 10:43 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

sau zilnic stiti cum?daca stiu va zic :))
nu nu,stiti cum va jucati pe bloc sau pe casa ca sa bata vantu-n circuite:))

14Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Vin Apr 29, 2011 3:25 pm

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

MS pentru raspunsuri da cum il curatz e intrebarea... Ka sunt fata nu...tipu cu dezinsectia!

15Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Sam Apr 30, 2011 1:19 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

sincer stiti cum va curatati cel mai usor pc?il bagati la apa :)) dar e o mica-mare problema o sa va luati alt pc din pacate

16Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Sam Apr 30, 2011 3:18 am

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Yo vorbesc serios si voi va bateti joc de sufletelul meu... Chiar am nevoie urgenta de un sfat!

17Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Mar Mai 03, 2011 3:33 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

daca ai rabdare poti cu bete de urechi acuma sincer sau cu vata dar daca esti grabita dute la un mester sa to razolva imediat(mester de calculatoare nu de demolare :)) ) serios cu vata sau cu mesteru tu alegi

18Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Mar Mai 03, 2011 4:48 pm

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

OMG...! pe unde bag betisoru ca e inchisa pe toate partile!

19Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Mier Mai 04, 2011 4:57 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

sti so inventat ceva numit surubelnita :)) si doar nu e din lemn nu pc tau
are suruburi nu?

20Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Dum Mai 15, 2011 12:07 am

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

L-am facut cu betisoarele thanks de sfat.

21Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Dum Mai 15, 2011 2:19 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

nici o problema

22Ce calculatoare aveti? Empty Re: Ce calculatoare aveti? Dum Iun 05, 2011 11:51 pm

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

larevedere betisoare mi am luat laptop

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum