Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
caracterizativa pe voi Fundal10caracterizativa pe voi Fundal10caracterizativa pe voi Fundal10 
razvanX (3410)
caracterizativa pe voi Fundal10caracterizativa pe voi Fundal10caracterizativa pe voi Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

caracterizativa pe voi

+2
ducu
marlanu_ferdi
6 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1caracterizativa pe voi Empty caracterizativa pe voi Dum Oct 17, 2010 2:01 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

caracterizativa pe voi(ce va place sa faceti etc)

2caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Vin Oct 29, 2010 6:43 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

imi place sportul{tenis,fotbal,hambal},sa ascult muzica si sa stau pe internet,sunt o fire glumeata si sociabila

3caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Sam Oct 30, 2010 3:05 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

si mie imi place sortul(voley-ul),muzica folk-rock si rock,imi place sa glumesc,sunt cam rebel din punct de vedere al disciplinei,dar am note mari si mi se mai iarta,mai ales cu parul,fiind lung directorul se mai ia de mine

4caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Mier Apr 13, 2011 11:42 pm

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Imi place rock pop dance etc. Orice numai manele si populara nu! Cu sportu mai subtire...Sunt sociabila si super glumeata.

5caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Joi Apr 14, 2011 1:07 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

pai imi primul rand imi place fotbalul ,eu practic fotbal de 4 ani , in al doilea rand imi place muzica diverse tipuri dar nu manele si populara iar in al treilea rand imi plac emisiuni de divertisment gen:vacanta mare,trasniti,in pui mei,cronica carcotasilor etc

6caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Lun Iun 06, 2011 12:06 am

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

imi place ac dc i-am speriat pe ai mei cu rocku ca ei is manelisti inraiti

7caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Lun Iun 06, 2011 2:25 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

is sportiv si competitiv

8caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Vin Iun 10, 2011 3:22 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

parintii tai sunt manelisti?nu stiam... eu si taicamiu suntem inebuniti dupa rock,la ziua mea de nastere am dat boxele la maxim pe melodiile celor de la MetallicA,a fost asa de tare incat a venit politia,da cn ai auzea cand bateau la usa :)) si iam tinut pe manelistii din bloc treji toata noaptea pana la 10 cand sa terminat petrecerea

9caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Sam Iul 23, 2011 10:59 pm

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

eh nici chiar manelisti din aia "cocalari" ziceam ca nu suporta alt gen de muzica...(de ai mei e vorba)

10caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Mar Dec 27, 2011 6:18 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

n-am zis ``cocalari`` fiecare cu gusturile lui,eu tata si alex suntem cei mai nebuni din bloc restu numai manele si populara

11caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Mar Dec 27, 2011 6:19 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

cam asa ms cristi

12caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Mar Dec 27, 2011 9:32 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

de vreo 2 luni am renuntat la pletele mele celebre am uitat sa va spun

13caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Sam Dec 31, 2011 1:18 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

asta este

14caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Sam Dec 31, 2011 1:46 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

eu sunt cam afurisit

15caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Dum Ian 08, 2012 12:42 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

sunt un tip mai energic,prietenos ,intelegator imi place sa imi fac prieteni noi sa ies cu ei sa ma distrez sa imi traiesc viata,imi place sportul foarte mult... restul va las pe voi sa descoperiti odata cu trecerea timpului

16caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Dum Ian 08, 2012 12:53 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

si stiu ca iti place si ziua de salariu

17caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Mar Ian 10, 2012 4:58 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

aia da cel mai mult dar si alte lucruri

18caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Mar Ian 10, 2012 5:20 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

pai iti mai place wrestlingul,mai ales de edge esti doxa despre el,si stiu ca vrei ca dupa carierea de fotbalist sa ramai in acest domeniu ca antrenor

19caracterizativa pe voi Empty Re: caracterizativa pe voi Mar Feb 18, 2014 1:42 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

daca nu antrenor as vrea sa am o emisiune despre fotbal dar despre cel strain ca la noi e mult namol

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum