Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
special pentru marlanu' Fundal10special pentru marlanu' Fundal10special pentru marlanu' Fundal10 
razvanX (3410)
special pentru marlanu' Fundal10special pentru marlanu' Fundal10special pentru marlanu' Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

special pentru marlanu'

+29
antoniok
xander
Trasnita funki fresh
vieira
trasnit08
marlanu_ferdi
BrendaxX
chiorete-ilarie
nelutzza
versata
razvanX
Nick Bok
Cezar2013
nitu sorin
adypesy
Marina
misu06
Lordutu53
Andrey96
Alex.B
alexandru04bos1
alice.alice
catalinpaul
tataitza
titi1000
metropol1977
Flavius
rkotheviper
pankyutza
33 participanți

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

1special pentru marlanu' Empty special pentru marlanu' Sam Ian 01, 2011 8:28 pm

pankyutza

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

marlane esti cel mai tare numele tau ajunge pana la luna da' ce zik eu luna pna la usa ba chear pana aici la un pas de mine :))=))esti cel mai tare:-*

2special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mar Ian 04, 2011 3:56 am

rkotheviper

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Marlane, esti super haios... Esti cel mai amuzant din Bucuresti, da' ce zic eu din Bucuresti, din cartieru tau, daca nu chiar si din gasca ta...

3special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Sam Ian 08, 2011 6:25 pm

Flavius

Flavius
Comandant
Comandant

Esti cel mai tare din actorii astia cu care ma mai cunosc io lol!

4special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mar Ian 11, 2011 4:39 am

metropol1977

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

pot spune ca urmaresc acest seriale de la inceput .sunt un fan al vostru .oricum parerea mea este ca sunteti cei mai buni actori din romania.cu mici excepti :))))))bv tineti tot asa.

5special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mier Ian 12, 2011 3:51 am

titi1000

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Urmaresc trasnitii inca de la inceput . Au trecut destui ani de cand ne simtim bine si radem . Intr-un entertainment din ce in ce mai slab , la tv la ora actuala , Trasnitii raman cei mai tari si de actualitate . Tine-ti-o tot asa . Abia astept sa inceapa noul sezon din 2011 .

6special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mier Ian 12, 2011 5:30 am

tataitza

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

marlaneee......bine ca nu esti gras , oricum esti shucar Marlanu

http://www.mancare-buna.ro

7special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Sam Ian 15, 2011 4:23 am

catalinpaul

catalinpaul
Soldat
Soldat

esti super, continua tot asa ce mai tare Marlanu

8special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Sam Ian 15, 2011 8:30 pm

alice.alice

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

TU...Marlane .. faci toata actiunea! daca nu ai fi fost nu ar mai fi existat Trazznitii cu adevara! Marlanu&Gogoase

9special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Sam Ian 15, 2011 9:12 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

el e cel mai tare Marlanu

10special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Dum Ian 16, 2011 2:49 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

asa e! un marlan special :D

http://www.trasnitii.com

11special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mier Ian 19, 2011 3:11 am

Andrey96

Andrey96
Comandant
Comandant

marlanu the best

12special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Sam Ian 22, 2011 4:12 pm

Vizitato

Vizitator

Un actor foarte comic.

13special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Dum Ian 23, 2011 6:15 am

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

cel mai tare din lume da ce zic eu din lume ba chiar din Romania poate din tot Bucurestiu Marlanu

Ultima editare efectuata de catre Lordutu53 in Lun Feb 14, 2011 3:17 am, editata de 1 ori

14special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Lun Ian 24, 2011 7:04 pm

misu06

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

marlane esti cel mai tare tu si chiorete fara voi nu ar fi existat trasnitii

15special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mier Ian 26, 2011 3:46 am

Marina

Marina
Soldat
Soldat

Esti super tare in serial.
Dar in realitate esti un om extraordinar,cu umor bineinteles si cu o foarte mare modestie.
Esti de nota 10 nu am cuvinte pt Domnul Tony :*

16special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Joi Ian 27, 2011 5:50 am

adypesy

Soldat
Soldat

marlane sti cel mai tare da ce zic eu cel mai tare esti cel mai beton ce beton esti prea bun pentru secolu asta tineo tot asa bft in continuare Marlanu

17special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mier Feb 09, 2011 5:52 am

nitu sorin

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

marlane esti cel mai haios de pe pamant si nu te da batut cuceresteo incontinuare pe sofia si mai continuati cu episoade noi

18special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mier Feb 09, 2011 2:11 pm

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie
Chestor-general de poliţie

Cel mai bun actor, bravo lui! Ador cum joaca! Chiorete

19special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Lun Feb 14, 2011 3:21 am

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

esti tare

20special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mier Feb 23, 2011 9:34 pm

Nick Bok

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

eti bestial, preferatul meu lol!

Marlanu

21special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Joi Feb 24, 2011 4:43 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

norok dle toni in continuare

22special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Dum Feb 27, 2011 10:11 pm

versata

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Marlanu ceao marlanu ma ustura ochii faza ta knd faci fatza si zici ma ustura esti cel mai tare tine-o tot lol! sunteti tari va pup si va iubesc

23special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Lun Feb 28, 2011 6:27 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

toti ii iubim

24special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Mier Mar 02, 2011 7:01 pm

nelutzza

nelutzza
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

marlane esty cel mai tare din toata europa,sunt o super fana de a voastra,abia astept seara sa se faca ora 22:15 din momentul respectiv nu mai fac nimic si ii avertizez si pe ceilalti din jurulmeu, in special prietenu sa nu ii adug gura.va ador trasnitilor>>>>

http://www.trasnitii.com

25special pentru marlanu' Empty Re: special pentru marlanu' Joi Mar 03, 2011 2:42 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

ei nici chiar

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum