Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Fundal10Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Fundal10Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Fundal10Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Fundal10Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ati vrea sa se reintoarca in serial?

+28
Lordutu53
Marina
Andrey96
alexandru04bos1
Roby
Florinel
Radick
allytzu
razvan 1997
alex_theking99
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
Gogoase
mihnea18
alexutzu
lavypinkx
Silv
amaxim54
vulturul visiniu
manuta22
Nospam
Eu sunt!
The-Man-Bill-Goldberg
pupazel
Eugen
skodats
Valentin
32 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

51Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Vin Mar 11, 2011 4:17 am

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

da normal

52Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Vin Mar 11, 2011 5:13 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

doar daca ar fi cu chiorete again daca nu nu

53Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Vin Apr 22, 2011 4:37 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da

54Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Lun Mai 09, 2011 3:42 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

da cred ca ea este singura femeia care chiorete vrea sa o vada

55Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Joi Dec 29, 2011 3:57 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

da,dar sa vina si george

56Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Vin Dec 30, 2011 3:06 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

da

57Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Vin Dec 30, 2011 5:55 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

fara george nu miar plce sa revina,desi cred ca iar conveni lui chiorete

58Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Sam Aug 18, 2012 7:00 pm

Alexander.

Comandant
Comandant

Da ar fi super misto sa se intaoarca,dar lu' Chiorete ii sta bine cu Sofia :d

59Ati vrea sa se reintoarca in serial? - Pagina 3 Empty Re: Ati vrea sa se reintoarca in serial? Vin Iun 07, 2013 9:49 pm

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

bineinteles ca da oricand mi-as dori sa o revad din nou :X

http://www.trasnitii.com

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum