Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Fundal10Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Fundal10Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Fundal10Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Fundal10Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Urari,salutari pentru zile de nastere

+5
Trasnita funki fresh
trasnit08
Cezar2013
Valentin
Alex.B
9 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

26Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Sam Sept 10, 2011 4:14 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

la multi ani celor care poarta numemele ana sau derivat din ana am editat acest mesaj maine este ziua lu razvan si am tinut sa ii zic din timp un calduros la multi ani si multa sanatate

27Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mier Sept 14, 2011 2:00 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

LA MULTI ANI RAZVANE...multi ani traiasca ....;) toate cele bune sanatate ...si dorinte implinite! cam asta se ureaza ,nu? o zi buna in continuare!!!

http://www.trasnitii.com

28Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Joi Sept 15, 2011 1:17 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

la multi ani celor care isi sarbatores ziua azi

29Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Joi Sept 29, 2011 6:54 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Tin sa zic un sincer la multi ani tuturor ce asi serbeaza ziua de nastere azi..sau in aceasta luna a toamnei cat si...de ce nu?! si mie la multi ani:)) ole!!! Chiorete

30Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Vin Sept 30, 2011 12:31 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

la multi bani tuturor care sunt inscrisi pe acest site

31Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Dec 27, 2011 5:40 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

vreau sa urez de pe acum la multi ani la cei cu numele de ion,si-mi urez si mie la multi ani fiindca sunt nascut pe 7 ianuarie dar ion nu ma cheama :)

32Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Dec 27, 2011 5:53 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

la multi ani tuturor !!!!!!!!!!!!! si Marlanu

33Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Dec 27, 2011 5:57 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

multumim la fel

34Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Dec 27, 2011 8:52 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

cp

35Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Dec 27, 2011 9:31 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

no numai bine la toata lumea

36Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Dec 27, 2011 9:46 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

multumim la fel

37Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mier Dec 28, 2011 5:39 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

happy new year de pe acum ca numai am rabdare =))

38Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mier Dec 28, 2011 7:47 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

=))

39Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Joi Dec 29, 2011 2:42 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

pai...sa o luam pe rand trecem la subiect ---> UN AN NOU FERICIT sa curga cu sampanie( ce greu trece timpu...sa vina sambata)

40Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Joi Dec 29, 2011 3:55 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

traznit new year la toata lumea,chiar ca vine greu sambata

41Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Vin Dec 30, 2011 3:50 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

=))

42Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Sam Dec 31, 2011 11:20 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

vreau sa urez la multi ani membrilor cu numele de ion fiidnca vine sf ion,cei care isi serbeaza ziua de nastere luna asta,in primul rand lui valentin,deoarece pe 19 este ziua lui,tin sa-i urez la multi ani de pe acum,tot ce isi doreste si multa sanatate pt ca nu sunt sigur ca o sa fiu pe site pe 19

43Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Dum Ian 01, 2012 12:14 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

lingaule:)) HAPPY NEW YEAR...

44Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Dum Ian 01, 2012 12:59 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

puu sefu ce vi s-au prafuit adidasii,stati permiteti sa vi sterg eu,nu ma mai face lingau ca ma inrosesc,macar la vorbe si primit sa nu fiu chitra :),apropo era sa uit traZnit new year la toata lumea

45Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Ian 03, 2012 8:54 pm

Mr.Pupaza

Mr.Pupaza
Subinspector de poliţie
Subinspector de poliţie

:))

MESAJELE CE NU CONTIN SUBIECT...sau raspuns la adresa topicurilor pe viitor vor incasa un WARN (am facut si rima)...ai grja...Alex.B

46Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Dum Ian 08, 2012 12:40 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

la multi ani si multe bucuri pt cei care isi sarbatoresc zile de nastere sau de nume.... si pt ca vreau sa fac un anunt peste 2 luni voi implini un an decand sunt pe acest site minunat:x

47Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Dum Ian 08, 2012 12:55 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

si eu pe 24 iulie fac 2 ani,sunt dita mai veteranu da ce zic eu veteran dita mai membru

48Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Ian 10, 2012 4:56 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

dita mai membru luni vrei sa zici

49Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mar Ian 10, 2012 5:22 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

da ce zic eu dita mai membru lunii poate intr-o mie de ani chiar moderator :))

50Urari,salutari pentru zile de nastere - Pagina 2 Empty Re: Urari,salutari pentru zile de nastere Mier Feb 15, 2012 2:29 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

LA MULTI ANI VALENTINE....sa fi IUBIT de ziua INDRAGOSTITILOR
<("O_o")----> TOATE CELE BUNE

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum