Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Fundal10World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Fundal10World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Fundal10World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Fundal10World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

World of warcraft vs Metin 2

+11
Criekz
razvan2000
VaLy.
Adelin Bogdan
RulerYo
trasnit08
Lordutu53
razvanX
marlanu_ferdi
Alex.B
Cezar2013
15 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 8]

51World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 12:14 am

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie

1) da daca e arat mai multi de la night elfi : malfurion;tyrande;shadowsong da nu cred ca-i sti dar sunt eroi importanti in war 3 si in wow; si daca e iti arat personalitati importante si de la human
2) Marlanu_ferdi .....eu am intrat pe metinwiki adica o enciclopedia legata numai de metin si am stat sa numar toate zonele (mape).....si wow tragi de pe torrent ca astai nui joc free e cu bani da bine-inteles exista servere private ca si cel pe care joc eu....
3)oricum pe orice site intri de specialitate in gameplay , wow are nota 9.5 si metin sub 5
4) acum sa discutam si despre puteri cate sunt si cat de spectaculoase sunt

52World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 1:02 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

1.sa discutam despre puteri cele mai puternice magii in metin le are sura pe magie neagra lovind maxim cu 2 magii (la lv 90 vs un warior de lv 90) sura este un caracter cu 6 puteri ca si samanul, lovitura flacarilor find cea mai puternica,un dezavantaj la sura este ca 2 magii iti consuma toata mana chiar daca ai 90 de puncte int,sura foloseste foarte multe licori albastre(pt refacerea manei) in duel sura pe magie neagra ataca de la departare spre deosebire de sura pe arme care ataca de aproape
2.ninja pe lama are 5 puteri,lovind foarte puternic,o magie iti da invizibilitate iar restul sunt de atac cea mai puternice magii sunt atacul fulger si pumnalul rulant,magiile pe ninja consuma putina mana si la fel ca la sura pe magie neagra lovesti cu maxim 2 magii in dueluri(ninja lv 90 vs warior lv 90) ninja pe lama ataca de aproape
3.wariorul pe corp are tot 5 puteri,una din magii(aura sabiei) iti mareste atacul,si una care iti mareste viteza de atac si de miscare(iuresul,pt incepatori iuresul tre facuta maestru ultima) cele mai puternica magii sunt incizia tripla si vartejul sabiei
4. samanul pe vindecare avand magii puternice aproape ca sura dar rateaza tinta de aceea este cea mai varza clasa din metin,samanul poate da buff(poate da magii altor caractere)vrajile consuma foarte multa mana si de aceea este nevoie intrun duel de licori albastre,samanul pe vindecare ataca de la o distanta oarecum medie fata de celelate clase,samanul are tot 6 puteri 3de atac si 3 de ajutor(pt refacerea pv,viteza de miscare si valoarea atacului)

Ultima editare efectuata de catre marlanu_ferdi in Vin Mar 25, 2011 1:13 am, editata de 1 ori

53World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 1:07 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

da... si la sura timpul de reincarcare a magiilor cand ajungi la M este unul mic astfel putind lovi repetat provocand dureri mari inamicilor!

http://www.trasnitii.com

54World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 1:16 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

de la M(mestru) pana la G(mare maestru) magiile se imbunatatesc cu carti de la g pana la P(maestru perfect) se imbunatatesc cu pietre ale spiritului

55World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 1:33 am

Cezar2013

Cezar2013

1) in wow pe un caracter ai in jur de 30 de puteri ( voi zice cateva puteri de la cateva clase)
2) Death knight : 30 de magii ---> poti sa invii zombii si sa ai 10 zombii sa te ajute sa ataci; magii normale cu sabia; aure pentru armura si invulnerabilitate; magii ca sa-i faci pe inamici sa se miste mai incet; puteri ca sati dea viata; puteri ca sa micsoreze timpul de reincarcare a magiilor...etc
2) shaman : 30 magii ----> poti invoca toteme care-ti dau damage mai mare, viata,armura,toteme care-ti invoca elemente cum ar fi foc si pamant;magii cu care dai de la distanta....te poti transforma in lup....
3)Druid: 50 magii -----> Te poti transforma in leu;urs;pasare;leopard;pom :)) si cand esti urs sau leu atacul creste semnificativ; pasarea este ca sa zbori si leopardul ca sa mergi mai rpd; in rest ai foarte multe buffuri si puteri cu care sa dai viata chiar si sa reinvii; daca esti leu te poti face invizibil
4) nu exista clasa in care sa nu ai buff pentru altii sau pentru tine
5) hai sa discutam despre misiuni ceva interesant la ele si despre armuri

56World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 1:39 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

pai sa vedem si sura are protectie care iti da aparare da nu am mai zis,mam concentrat pe skilurile de atac,iar ninja are ca bonusuri la pumnalul rulant otravire adica otravesti inamicul si incetinire si pe metin exista servere private ca m2 style,fun,burn si metine normale ca UK,EN,RO

57World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 1:47 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

uite ce razboi intre metin si wow care castiga cat e scoru?10-10?

58World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 2:13 am

Cezar2013

Cezar2013

1) avem si noi un fel de ninja se numeste rogue : se poate face invizibil poti sa pui otrava pe sabiile care le are ; poate sa de cu un fel de bombe fumigene ca sa nul vezi ;arunca cu cutite de la departare; mai are o chestie interesanta prin care daca un inamic trece prin fata ta adica pur si simplu se duce undeva te duci cand esti invizibil pe la spatele lui si daca reusesti poti sai furi bani World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Tier11_rogue_male
2)Aceasta este o armura de vanator World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Hunter_tier_8_male

59World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 2:40 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

arata cam naspa

60World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 3:37 am

Cezar2013

Cezar2013

Mai naspa ca cea de la avatar nu e , orikm posteaza si tu mai multe poze cu armuri ca dai aparenta ca aia e singura :PWorld of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 054a2ed8fe7d

61World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 4:17 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Metin2_MageKing_M_World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Sura_m_king World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Mage_m_king
World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Metin2_WarriorKing_F_ primul este king1 ninja aldoilea king1 sura altreilea king1 saman si alpatrulea king1 warior,king 1 de warior nam gasit decat de fata

62World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 2:38 pm

Cezar2013

Cezar2013

Asta e t10 de warlock
World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Warlockt10
Asta e t10 de mageWorld of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Maget10
Asta e forma de lup cand esti varcolac World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Worgencat

63World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 2:55 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

dupa cate am vazut pe aici am inteles asa WOW joc cu grafica de 9 jucat de mai multi jucatori decat metin cu o poveste buna personaje cat de cat bune, iar despre Metin este libertatea de a akege ce faci si ce nu in joci adik e genul de joc care te tine in priza desi ai libertate! ambele jocuri sunt reuusite mai ales ca exista si private la metin si avand in vedere ca la WOW s-au adaugat noi serii de succes ale jocului.
Cat despre caractere ambele sunt tari iar armurile (fara suparare) metin le are mai realiste desi WOW are uni monstri mai faini.
Magiile bun la ambele jocuri armele la fel fiecare cu ceva difertit.Desi WOW e mai lagr (la mape) metinul e mai stramnt dar foarte greu.
Parerea mea personala!

64World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 4:06 pm

Cezar2013

Cezar2013

Si acum pentru o incheiere dintre cele 2 mmorpg-uri; sa punem si cateva poze cu arme din metin si wow :)
1) Shadowmourne World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Zach-mmoc-shadowmourne
2)AshkandiWorld of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 1593
3)Un nou bos din patch-ul care va aparea World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Ragnaros2
4)Si un cal obisnuit cu armura World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Stormwind_Steed

65World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 6:43 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

daca ma apuc de ceva cred ca e wow nu metin dar nu stiu sigur imi place pana acum tot la wow

66World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 11:14 pm

Cezar2013

Cezar2013

Da si am uitat sa mai spun
in metin e o singura rasa : omul
in wow sunt 12 rase: human;dwarf;gnome;draenei;worgen;orc;tauren;troll;undead;blood elf;goblin(fiecare cu dansul lui specific cel mai tare e night elful ca danseaza ca Michael Jackson)
uite o poza cu un worgenWorld of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Worgen-Priest

67World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Vin Mar 25, 2011 11:34 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 5265 armele legendare din metin2,bineinteles metine private

68World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Sam Mar 26, 2011 12:19 am

Cezar2013

Cezar2013

la noi sunt :20 arme legendare ; 1500 arme epice ;1380 arme rare ; 1989 arme neobisnuite; 376 arme obisnuite;
: 8554 armuri epice; 5945 armuri rare; 8778 armuri neobisnuite; 1447 armuri obisnuite
: 11 meserii ;9592 misiuni
World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Huge-sh

69World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Sam Mar 26, 2011 2:53 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

pe metin armele legendare epice si armurile epice si legendare tin de fiecare metin i parte,bineinteles metine private,am vazut pe emtin2 burn iteme legendare cat nam vazut pe niciun metin vreodata,iar pe metin2 mondial poti sa imbunatatesti epicele si legendarele pana la +20,amrele care leam postat sunt doar o mica parte,dar cele mai puternice mai sunt o gramada de legendare

70World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Sam Mar 26, 2011 3:48 am

Cezar2013

Cezar2013

Si acum am ajuns la chestia care ma deranjat si am facut acest topic
Sabie din metin 2 : World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Livello
Sabie din wow : World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 557-639-thickbox

71World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Sam Mar 26, 2011 3:51 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

da...o mica asemanare! asta e tot :D

72World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Sam Mar 26, 2011 9:57 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

cum am zis armele difera de la un metin la altul,te asigur ca arma aia nu exista pe toate metinele,si chiar eu sunt uimit fiindca nam mai vazut o arma ca aia,asta este unii gm/ga nus foarte creativi si copiaza unele arme din alt joc,s-o numim asemanare,iar arma de o are caracterul de la avatarul meu nu este aceasi

73World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Sam Mar 26, 2011 10:18 pm

Cezar2013

Cezar2013

Stiu ca nu e pe toate metinele :)) pe metin se numeste lama coriacea(ceva de genu ) si in wow se numeste wrathful gladiator claymore ; dar ma suparat tipul cand mia dat poza si mia zis ca wow-ul a copiat metinul :))

74World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Sam Mar 26, 2011 10:44 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

asta chiar e amuzant,recunosc wow e un mmorpg mult mai reusit dar si metinul are farmecul lui

75World of warcraft vs Metin 2 - Pagina 3 Empty Re: World of warcraft vs Metin 2 Sam Mar 26, 2011 11:00 pm

Cezar2013

Cezar2013

nu am spus ca nu are :)) fiecare cu cei place acum totusi topicul ramane

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 8]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum