Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Membrii din staff - Pagina 2 Fundal10Membrii din staff - Pagina 2 Fundal10Membrii din staff - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
Membrii din staff - Pagina 2 Fundal10Membrii din staff - Pagina 2 Fundal10Membrii din staff - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Membrii din staff

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Membrii staff-ului tehnic

Administrator:Valentin
Moderatori:Trifan Paul,Alex.B,trasnit08,DareDevils
Designeri:Adelin Bogdan

Administratorul este cel care are cel mai mare nivel de control asupra intregului forum. Acesta poate controla tot forum-ul, incluzind permisiunile de acces, excluderea utilizatorilor, crearea grupurilor si a moderatorilor, etc. De asemenea, poate modera toate formurile.

Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a caror menire este sa supravegheze respectarea regulamenturilor si a bunei functionari a forumurilor in mod constant. Au dreptul de a edita sau sterge mesajele si de a bloca, debloca, sterge si imparti subiectele de discutie in forumurile pe care le modereaza. In mod general, moderatorii exista pentru a avea grija ca utilizatorii sa nu scrie pe lânga subiect si sa nu scrie mesaje abuzive sau ofensatoare.

Designerii sunt cei care se ocupa de imaginile de la categorii, logo, etc.

Ultima editare efectuata de catre Valentin in Mar Noi 08, 2011 2:26 am, editata de 5 ori

http://www.trasnitii.com
Distribuie acest articol pe: reddit

Adelin Bogdan

Mesaj Lun Oct 31, 2011 11:17 pm Scris de Adelin Bogdan

Bine ai venit în staff-ul forumului DareDevils :) .
Să sperăm că ne vom înţelege de minune.

DareDevils

Mesaj Mar Noi 01, 2011 11:00 am Scris de DareDevils

Nu vad de ce nu ne-am intelege bine :D

trasnit08

Mesaj Sam Noi 05, 2011 7:55 am Scris de trasnit08

bine ati venit amandoi in staf scuze pt ca e cam tarziu

DareDevils

Mesaj Sam Noi 05, 2011 2:41 pm Scris de DareDevils

Niciodata nu e prea tarziu, cat despre scuze, nu cred ca isi au rostul pentru ca nu este nevoie :)

trasnit08

Mesaj Sam Noi 05, 2011 10:54 pm Scris de trasnit08

asa e ma bucur ca avem in staf 2 membri noi si activi

VaLy.

Mesaj Dum Noi 06, 2011 3:39 am Scris de VaLy.

Ca un staff ca sa mearga bine nu trebuie sa existe certuri sau ceva de genul asta , daca exista asa ceva nu preava merge cine stie ce

Alex.B

Mesaj Lun Noi 07, 2011 9:15 pm Scris de Alex.B

i-mi pare rau pt neactivitatea din ultimele zile dar am niste probleme si na...:D poate ma intelegeti..o sa revin in scris in fiecare zi(app..daca nu scriu pe site nu inseamna ca nu vad ce se posteaza) O ZI BUNA!!!

Ultima editare efectuata de catre Alex.B in Lun Feb 17, 2014 1:14 am, editata de 1 ori

bianico

Mesaj Mar Dec 27, 2011 9:34 am Scris de bianico

as fi vrut sa fac parte din staff

alexandru04bos1

Mesaj Mar Dec 27, 2011 5:14 pm Scris de alexandru04bos1

si eu la fel cred ca aproape toti vor pirat

marlanu_ferdi

Mesaj Mar Ian 03, 2012 11:18 pm Scris de marlanu_ferdi

ce staff activ avem :)) in afara de alex.b ceilalti au fugit glumeam nu va suparati pe mine nu am nimic cu nimeni,dar un singur moderator activ?uau,eu numai pe alex.b lam vazut ca blocheaza topicurile inutile da advertismente,restu?nu am nimic cu voi,poate nu va permite timpul dar totusi...

trasnit08

Mesaj Sam Feb 22, 2014 3:34 am Scris de trasnit08

avem fiecare problemele lui si de asta suntem mai multi pt ca sa ne completam

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum