Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Fundal10Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Fundal10Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Fundal10 
razvanX (3410)
Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Fundal10Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Fundal10Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Daca Dorulet se va casatori cu Baba ?

+4
Alex.B
razvanX
Lordutu53
Braga.Catalin
8 participanți

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Dum Mar 06, 2011 9:52 pm

Braga.Catalin

Braga.Catalin
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Daca Dorulet se va casatori cu Baba ?

2Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Dum Mar 06, 2011 10:10 pm

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

nu se va intampla

3Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Dum Mar 06, 2011 10:35 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

NEVER

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

NICIODATA, exclus..nu !

http://www.trasnitii.com

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

doar baba ar putea sa isi doreasca asta

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

eu zic ca daca drult ar forma un cuplu cu baba ar aparea mai mult in serial

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

doar nu e sinucigas dorulet

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da ai dreptate asteptam sa isi faca o prietena pt un timp si dorulet eu sper sa fie teo sau afrodita

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

vreau dorulet si cu afrodita

10Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Mier Apr 06, 2011 3:24 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da ar fi un cuplu reusit

11Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Lun Apr 25, 2011 10:04 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

never say this
cum bai baba cu dorulet? never

12Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Lun Apr 25, 2011 10:12 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

sar bucura toti inafara de dorulet

13Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Mier Apr 27, 2011 2:26 am

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Corect!Daca mai continuati cu asta cu baba, imi dau demisia si ma duc sa joc in Rambo 6:))

14Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Mier Apr 27, 2011 3:19 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da si baba vine in rambo 7

15Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Joi Apr 28, 2011 10:38 pm

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Poate daka dispare gogu si ramane casa babei si doruletz sa se cupleze pt. Bani... Ori cum sunteti tare dl. Neagu!

16Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Vin Apr 29, 2011 12:44 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

nu dispare gogu mai degraba dispare baba

17Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Sam Apr 30, 2011 2:19 am

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Nu dispare nici un personaj;)

18Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Sam Apr 30, 2011 3:32 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da asta ziceam si eu am o intrebare cum se face ca mereu cand va gasiti o prietena se intampla ceva

19Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Vin Mai 06, 2011 1:58 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

nu prea cred asta

20Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Sam Mai 07, 2011 4:41 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da asa sa intamplat mereu

21Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Sam Mai 07, 2011 5:03 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

never say yes dorulet fugi cat mai ai timp

22Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Dum Mai 08, 2011 11:26 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ce sa fuga ca il are pe chiorete langa el

23Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Lun Mai 09, 2011 1:44 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

si ce sa faca chiorete sa faca in pantaloni?

24Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Sam Iun 04, 2011 6:44 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

va dau un sfat bagate pe teo sau pe sofica

25Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Empty Re: Daca Dorulet se va casatori cu Baba ? Dum Iun 05, 2011 3:24 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

da,acuma ca afrodita e sefa,o sa iesi mai bine

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum