Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Poezi create de noi ... Fundal10Poezi create de noi ... Fundal10Poezi create de noi ... Fundal10 
razvanX (3410)
Poezi create de noi ... Fundal10Poezi create de noi ... Fundal10Poezi create de noi ... Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Poezi create de noi ...

+4
Trasnita funki fresh
Lordutu53
razvanX
bianico
8 participanți

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Poezi create de noi ... Empty Poezi create de noi ... Joi Mar 10, 2011 4:04 am

bianico

bianico
General
General

Daca stiti poezi aici puteti sa le postati dar sa fie facute de voi

2Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Joi Mar 10, 2011 4:16 am

bianico

bianico
General
General

Eu sunt bia si acum scriu
O poezi pe care o stiu
O scriu repede si bine
Asta imi place la mine

3Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Vin Mar 11, 2011 6:44 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

parca topicul asta mai era facut undeva stiu sigur verificati va rog cineva

4Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Sam Mar 12, 2011 1:58 am

bianico

bianico
General
General

Eu inainte sal fac mam uitat dar nu e

5Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Sam Mar 12, 2011 2:16 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

nu aici in alta parte

6Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Dum Mar 13, 2011 9:34 pm

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

E decembrie luna mare
Afara e zapada tare
Andrei scrie bine
Tu o faci la fel ca mine?

7Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Dum Mar 13, 2011 9:50 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

am o intrebare
acum nemuritoare
trebuie sa mai mergem la mare?
ca doar n-are culoare

8Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mier Apr 06, 2011 3:02 am

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Sunt trasnita funki fresh si am acasa un presh de craciun tin pe el ditai bradu cand il spal si il usuc imi ocupa tot gardu eu pe site am un cont haideti sa va vand un pont multe puncte daca ai o sa vezi in grad o sa avansezi

9Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mier Apr 06, 2011 5:47 am

Dia

Colonel
Colonel

e un topic asemanator la muzica acolo e muzica creata de voi

10Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Dum Apr 10, 2011 2:22 am

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Esti frumoasa ca o stele, Tu mi-ai rupt inima-n doi, Toate sufletele mele, Bate pentru tu si noi!

11Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Lun Iun 06, 2011 12:23 am

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

eu conving orice om;
cu foarte mare usurinta;
si cu inca 3 cuvinte:
`hai pe trasnitii.com`
si pe cei ce nu stiu inca;
le zic ca nu-i multa munca;
pareri??

12Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Lun Iun 06, 2011 1:56 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

mai usor cu double post

13Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Lun Iun 06, 2011 10:00 pm

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

care duble post sau cum se scrie ca intre cele doua mesaje este o perioada de aproape 2 saptamani

14Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Iun 07, 2011 12:49 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

daca scrii 2 mesaje unu dupa altul e double post
si atat

15Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Iun 07, 2011 2:20 am

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

nu am scris unu dupa altu... sau tu zici ca nu conteaza diferenta de timp?

16Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Iun 07, 2011 12:54 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

daca nu posteaza nimeni intr-o perioada de 1-2 zile si ai facut double post stergi mesajul si ii dai editare primului mesaj si bagi acolo si a 2 poezie

17Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 2:42 am

bianico

bianico
General
General

stau aici
linga pitici
si sunt atit de mici
parcas niste pici

18Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 6:01 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

unde visati voi zapezi?
la mine in valcea abea ploaia daca o vezi
de obicei e cald si insorit
dar acum frigul a sosit

19Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 6:02 am

bianico

bianico
General
General

frumoasa

20Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 6:05 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

maine anu se innoieste
plugusorul se invecheste
noi venim cu haita
si babele cu caruta

21Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 6:06 am

ioana703

Soldat
Soldat

mi asi dori sa fiu traznita sa fac parte din echipa

22Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 6:07 am

bianico

bianico
General
General

frumoase

23Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 6:43 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

majoritatea sunt tari

24Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 7:22 am

bianico

bianico
General
General

da

25Poezi create de noi ... Empty Re: Poezi create de noi ... Mar Dec 27, 2011 5:33 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

mai asteptam poezi,mie mi s-a terminat inspiratia

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum