Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Fundal10Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Fundal10Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Fundal10Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Fundal10Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Cadouri pentru toata echipa forumului

+6
alexandru04bos1
Valentin
Alex.B
razvanX
trasnit08
Dia
10 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

51Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Vin Iun 10, 2011 4:02 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

vreau sa vad si yo niste cadouri noi

52Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Vin Iun 10, 2011 4:02 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

vreau sa vad si yo niste cadouri noi

53Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Lun Ian 09, 2012 2:51 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

toti vrem

54Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Lun Ian 09, 2012 7:57 pm

gabelu

gabelu
Agent-şef adjunct de poliţie
Agent-şef adjunct de poliţie

toti vrem

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002358483080

55Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Lun Ian 09, 2012 9:22 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

acu sa vedem ce ne propune actualul designer

56Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Mar Ian 10, 2012 5:33 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

ala foarte activ?de cand am revenit eu nu lam vazut pe site

57Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Joi Ian 12, 2012 9:27 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

sincer nici eu nu stiu cine mai este design

58Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Vin Ian 13, 2012 1:35 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

adelin bogdan asa il cheama,dar eu nu lam prea vazut,apropo de cadouri,daca vrea cineva poze,ile pot face eu dar in photoscape,incerc sa fac rost de photoshop si va fac eu niste cadoaie

59Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Vin Ian 13, 2012 2:44 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

cu ce ocazie?

60Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Sam Ian 14, 2012 1:54 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

pai cine va vrea sa fac,sa imi trimita imaginile,si ai voi face o imagine cadou,acum am si photoshop dar nu stiu sa-l folosesc foarte bine

61Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Mar Ian 17, 2012 5:04 pm

Mr.Pupaza

Mr.Pupaza
Subinspector de poliţie
Subinspector de poliţie

daca tu te oferi faci,daca e te ajut si eu ca am photoscape

62Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Mier Ian 18, 2012 3:33 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

cum vrei vere

63Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Joi Ian 19, 2012 12:18 am

Mr.Pupaza

Mr.Pupaza
Subinspector de poliţie
Subinspector de poliţie

ok

64Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Ian 29, 2012 2:37 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

deci nu vrea nimeni?:( asta e

65Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Ian 29, 2012 9:23 am

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

am decis sa ma ocup eu de cererile voastre care se vor posta prin urmatorul model

Tip:Avatar/Banner/Semnatura/Userbar/Wallpaper
Text:
Dimensiune(200x200; 400x200; etc) :
Efect:
Render/Stock:(Link catre imagine)
Tema:

CINE NU RESPECTA MODELUL VA AVEA CEREREA RESPINSA !!!

66Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Ian 29, 2012 3:46 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

ok,e bine ca teai oferit pacat ca membrii nu sunt prea activi,majoritatea se uita numai la episoade,pe la off topic ei nu prea ajung...

67Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Ian 29, 2012 9:24 pm

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

de acum aici se vor posta doar cereri si raspunsuri la cereri

68Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Ian 29, 2012 11:46 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

se va posta tot ce tine de TEMA subiectului creat!

http://www.trasnitii.com

69Cadouri pentru toata echipa forumului - Pagina 3 Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Lun Feb 17, 2014 11:56 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

intre timp am invatat si eu sa fac poze si pot sa imi fac singur un cadou :)

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum