Hmmm.... Nu stiu care e ultimul, dar va recomand un film bun: The Shawshank Redemption. Lasati naibii prostiile cu Bruce Lee si vedeti filme bune. Inca unul: The Reader. Altele: The Dark Knight, seria Lord of the Rings si seria Harry Potter(ambele pentru cei mai mici, ca am vazut ca sunt si din astia pe forum), Inception, Matrix, Forest Gump, seria Hannibal Lecter, Saving Private Ryan, The pianist, seria Alien, seria Taxi Driver, A clockwork orange, Requiem for a dream, Toy Story(pentru copii), Jaws(renumitul Falci, care desi are unele efecte speciale mai slabe, e de inteles, e produs in anii 70), Good Will Hunting, How to train your dragon, The exorcist(originalul, e cel mai bun, urmatoarele sunt mai slabe), District 9(un SF interesant), Ip Man(si 1 si 2- va veti descotorosi de Bruce Lee cand veti diferenta intre bataie sa vada camerele si bataie cu un motiv)... si cred ca mai sunt, dar astea sunt filme pe care le-am vazut si le pot recomanda. Nu pot recomanda ce nu am vazut, dar cred ca si The Godfather ar fi fost pe lista mea, daca l-as fi vazut. Succes si nu va pierdeti timpul cu filme proaste, comerciale.