Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Propunere de episod nou  Fundal10Propunere de episod nou  Fundal10Propunere de episod nou  Fundal10 
razvanX (3410)
Propunere de episod nou  Fundal10Propunere de episod nou  Fundal10Propunere de episod nou  Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Propunere de episod nou

+3
trasnit08
imortal
rmc112
7 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Propunere de episod nou  Empty Propunere de episod nou Dum Iul 17, 2011 7:51 pm

rmc112

rmc112
Comandant
Comandant

Ce ar fi ca niste teroristi sa ii captureze presupunand ca sunt soldati nato ,vrand sa ii extermine pe trasniti george vine cu soldati si ii salveaza cu o exceptie sa se intoarca in nato pentru ca sunt in pericol iar in armata vor reinvata sa minuiasca armele sa se pazeasca . Ce ziceti?Cum e ?

2Propunere de episod nou  Empty Re: Propunere de episod nou Joi Aug 04, 2011 9:48 am

imortal

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

ar fi misto :))

3Propunere de episod nou  Empty Re: Propunere de episod nou Mar Sept 13, 2011 3:03 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ce ar fi ca vanndame sa iasa primar si sa le zica celor din sectie vam adus un nou sef este vechea ta cunostinta chiorete sefu

4Propunere de episod nou  Empty Re: Propunere de episod nou Mar Sept 13, 2011 4:31 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Ce ar fi daca eu as muta acest subiect in categoria "Misu Marinescu" ? :)) . Subiect mutat.

http://www.trasnitii.com

5Propunere de episod nou  Empty Re: Propunere de episod nou Mier Sept 14, 2011 1:13 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

vali am si eu o intrebare domnul misu este inscris pentra ca daca ar fi si ar veni pe acest site ar gasi idei pentru mai multe episoade

6Propunere de episod nou  Empty Re: Propunere de episod nou Mar Dec 27, 2011 9:00 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

crek

7Propunere de episod nou  Empty Re: Propunere de episod nou Joi Dec 29, 2011 12:14 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nu cred ca este inscris dar sigur se uita pe site

8Propunere de episod nou  Empty Re: Propunere de episod nou Joi Dec 29, 2011 3:02 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

continuati pe baza subiectului va rog

http://www.trasnitii.com

9Propunere de episod nou  Empty Re: Propunere de episod nou Joi Dec 29, 2011 3:18 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

as vrea un episod casa groazei,cu o scurta revenire a lui trasca si iepuras ca fantome si in final sa se descopere ca e defapt un cosmar deal lui marlanu

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum