Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ati dori sa se reintoarca in serial? Fundal10Ati dori sa se reintoarca in serial? Fundal10Ati dori sa se reintoarca in serial? Fundal10 
razvanX (3410)
Ati dori sa se reintoarca in serial? Fundal10Ati dori sa se reintoarca in serial? Fundal10Ati dori sa se reintoarca in serial? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ati dori sa se reintoarca in serial?

+21
razvanX
Andrey96
Flavius
Florinel
allytzu
Andra
Colonel Sefu
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
Gogoase
gabelu
lavypinkx
alexutzu
amaxim54
vulturul visiniu
pupazel
Eu sunt!
danciueduard
skodats
Valentin
25 participanți

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 4]

1Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Ati dori sa se reintoarca in serial? Joi Mar 11, 2010 3:27 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Da...De multe ori aparea la finalul sezoanelor si credeam ca in sfarsit s-a reintors... :D

http://www.trasnitii.com

2Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Joi Mar 11, 2010 9:38 pm

skodats

skodats
Inspector principal de poliţie

da

3Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mar Mar 16, 2010 1:19 am

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

asa este dar aparea pe gand nu mai avea fata intraga :)) pe atunci...si la sfarsitul sezonului 12

4Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mar Mar 30, 2010 6:51 pm

Eu sunt!

Eu sunt!
Comandant
Comandant

da

5Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Sam Apr 03, 2010 3:53 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Sper sa revina, isi juca bine rolul .

6Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Apr 07, 2010 11:13 pm

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

da

7Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Apr 07, 2010 11:15 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Poate va reveni iar, cine stie.. ;)

8Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Dum Apr 11, 2010 7:08 pm

vulturul visiniu

Sergent
Sergent

nu mai vine ca ia-u facut inmormantarea

9Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Sam Apr 17, 2010 5:26 am

amaxim54

Soldat
Soldat

da

10Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Dum Mai 30, 2010 4:38 am

alexutzu

Baros
Baros

as vrea sa revina si sa locuiasca in vila cu ceilalti

11Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Lun Mai 31, 2010 6:07 pm

lavypinkx

lavypinkx
Soldat
Soldat

da era amuzant

12Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Vin Iun 04, 2010 2:18 am

alexutzu

Baros
Baros

ar fi belea daca ar reveni

13Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Vin Iun 04, 2010 11:28 pm

skodats

skodats

ar fi frumos sa revina in sez 15

14Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Dum Iun 13, 2010 2:06 pm

gabelu

gabelu
Agent-şef adjunct de poliţie
Agent-şef adjunct de poliţie

da... Marlanu

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002358483080

15Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Dum Iun 13, 2010 5:53 pm

alexutzu

Baros
Baros

de acord cu voi

16Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Dum Iul 11, 2010 6:20 am

Gogoase

Gogoase
Colonel
Colonel

da as vrea sa se intoarca

17Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Iul 14, 2010 1:07 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

imi placea si imi place de george dar nu stiu ce ar putea face el daca ar reveni

18Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mar Aug 03, 2010 3:46 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

da

19Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Sam Aug 28, 2010 9:38 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

da

20Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Sept 01, 2010 5:41 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Am inteles de la fosti colegi ai dumneavoastra ca nu mai doriti ca sa apareti in serial . Va intreb si eu ceva..De ce nu mai doriti sa apareti ? (erati foarte iubit de fani si foarte simpatizat pe vremea cand apareati)

21Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Sept 01, 2010 5:49 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

cred ca undeva s-a strecurat o informatie gresita sau gresit inteleasa. Eu doresc sa reapar numai ca o perioada a trebuit sa fac o pauza (din motive atat personale cat si mai putin personale). In concluzie, e posibil sa ne revedem. Cat despre faptul ca eram iubit , apreciat si simpatizat intuiam ceva , dar sincer , acum m-ati convins si va multumesc. Ma simt coplesit de sentimentele voastre.

Ultima editare efectuata de catre Colonel Sefu in Vin Sept 03, 2010 4:31 am, editata de 1 ori

22Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Sept 01, 2010 5:53 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

De fiecare data am fost dezamagit , cand v-a introduceau la finalul sezonului , iar in viitorul sezon nu mai apareati.

23Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Sept 01, 2010 6:01 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

nu vreau sa-ti dau asigurari dar cu siguranta ne vom revedea

24Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Sept 01, 2010 6:02 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Ar fi foarte frumos!

25Ati dori sa se reintoarca in serial? Empty Re: Ati dori sa se reintoarca in serial? Mier Sept 01, 2010 6:10 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Te voi tine la curent.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 4]

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum