Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ce faceti de revelion ?                                              Fundal10Ce faceti de revelion ?                                              Fundal10Ce faceti de revelion ?                                              Fundal10 
razvanX (3410)
Ce faceti de revelion ?                                              Fundal10Ce faceti de revelion ?                                              Fundal10Ce faceti de revelion ?                                              Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ce faceti de revelion ?

+4
ioana703
Alex.B
marlanu_ferdi
bianico
8 participanți

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Ce faceti de revelion ?                                              Empty Ce faceti de revelion ? Lun Dec 26, 2011 8:40 am

bianico

bianico
General
General

Am avut atitee discuti iar aici vom ave de ce faceti si unde va duceti de revelion ... Si in anul 2012 va urez tuturor un an nou fericit si plin de bucuri . Pentru trasniti va uresz un craciun fericit , multa sanatate si sa ne faceti sa radem ca deobicei !!! Multe succesuri si fericire !

2Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 2:08 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

stau acasa,beau un pahar de vin rece,si la 12 noaptea dau cu petarde dupa care beau sampanie,sarbatori fericite tuturor

3Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 2:08 am

bianico

bianico
General
General

mulltumim la fel

4Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 3:35 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

PAI SA VEDEM ca de obicei ascult mozika beau un ceai mai de strugurasi...astept artificile ami ud catelu cu sampanie apoi ma bag in casa transmit salutari....si se FACE 2012 :D
SARBATORI FERICITE!!!

http://www.trasnitii.com

5Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 5:06 am

bianico

bianico
General
General

multumim si tie

6Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:29 am

ioana703

Soldat
Soldat

AM FACUT REZERVARE LA UN RESTAURANT..VREAU SA FIU SERVITA....VA DORESC UN AN NOU FERICIT..SI SPER CA TRASNITII SA FIE ALATURI DE NOI MUUUUUUUUUULTI ANI DE AICI INCOLO..Ce faceti de revelion ?                                              895474 TRAITI...BINEEEEE

7Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:36 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

si eu as vrea sa fiu servit...cu vin cu cola cu bere..nu`s prea pretentios :))poate stau cu prietena mea daca nu va pleca,daca nu raman doar cu familia

8Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:37 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Ma culc de la ora 19:00 si ala e tot revelionul . =)) Glumesc! O sa ma distrez , cum face toata lumea .

9Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:39 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

asa te vreau,iti urez distractie placuta de pe acum

10Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:42 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Distractie placuta si voua si la multi ani!Inainte si dupa revelion o sa intru pe site .

11Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 7:18 am

bianico

bianico
General
General

si tie valentine

12Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 4:12 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

eu o sa fiu pe site si de revelion,pazesc site-ul :))

13Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 5:06 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

eu de revelion o sa beau bere vin si o sa dau cu petarde asta e tot
SARBATORI FERICITE TUTROR!!!!!!!!!!

14Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 5:08 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

anul trecut ma prins revelionul pe site... lol! da nu cred ca o sa se mai intample anu asta la fel :)

15Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 5:25 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

tea prins cu mine pe site,imi aduc aminte,anul asta sar putea sa fiu tot pe site dar nu garantez ca si scriu mesaje fiindca fac revelionul la varumio si e clar ca ma imbat

16Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 5:37 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

asa te vreau

17Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 5:58 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

defapt cred ca o sa si postez mesaje ;)

18Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:24 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

eu de revelion nu cred ca o sa trimit asta este

19Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:37 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Probabil o sa postez un mesaj pe la 9 seara si alt mesaj pe la 2-3 dimineata . As fi postat exact la 00:00 , dar la ora aia sunt in centrul orasului.

20Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:38 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

ok,nu-ti face griji,pazesc site-ul dar sa oprest zapada sa nu racesc:))

21Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 6:41 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

M-am gandit ca daca la mine nu a nins pana acuma , macar pe site sa ninga .:))

22Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 7:16 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nici la mine nu a nins e frig de crapa pietrele da nu ninge deloc :(

23Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 7:58 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Revelionul este ziua pe care o astept cel mai mult din an . Mi-as dori ca sa fie revelionul in fiecare zi . :)) .

24Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mar Dec 27, 2011 8:36 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

la toti lear place

25Ce faceti de revelion ?                                              Empty Re: Ce faceti de revelion ? Mier Dec 28, 2011 5:40 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

revelion in fiecare zi ar insemna vacanta in fiecare zi deci vreau vreau !!!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum