vreu sa imi cer scuze de pe acum daca am postat intrul loc ne potrivit dar cred ca trebuie sa facem ceva!!
CE este ACTA???
aveti raspunsul aici
youtube. com/ watch?v=yn7-umK6wUs&feature=player_embedded
toti ce care sustin acest protest ii rog sa semneze petitia online
pentru cei care vor sa faca mai mult puteti trimite mesajul de mai jos la toti politiceni etc.
nu pot pune adrese de email in primele 7 zile de la inregistrare
Semneaza petitia online: avaaz . org/ en/ eu_save_the_internet/ ?fp
Proteste Cluj: facebook . com/ events/ 318417421533389/
Proteste Polonia: youtube . com/ watch?v=JBwE111ZzfU
TREBUIE SA LUPTAM PENTRU CE VREU/CE NE PLACE/CE IUBIN/CE INDRAGIM!!! :|
CE este ACTA???
aveti raspunsul aici
youtube. com/ watch?v=yn7-umK6wUs&feature=player_embedded
toti ce care sustin acest protest ii rog sa semneze petitia online
pentru cei care vor sa faca mai mult puteti trimite mesajul de mai jos la toti politiceni etc.
Către reprezentanții Parlamentului Român, a Parlamentului European și/sau a membrilor comitetului INTA,
Aș dori să-mi exprim ingrijorările referitoare la Tratatul Comercial Anti-Contrafacere ( Anti-Counterfeiting Trade Agreement - ACTA ) ce urmează sa fie promulgat la nivel European și ulterior adoptat de statele sale membre.
Consider că acest Tratat, ce posedă chiar rol de lege într-o oarecare masura, este periculos pentru libera exprimare in domeniul digital din numeroase puncte de vedere:
ACTA transformă companiile ce oferă servicii de internet ( ISP-urile, service provider-ele ) într-o poliție a copyright-ului prin forțarea lor în a avea responsabilitate directă pentru acțiunile utilizatorilor lor, ceea ce este un concept absurd și nedrept
ACTA constă în aplicarea unor sancțiuni prost ...definite din punct de vedere legal, ce pot fi abuzate ușor de oricine dorește sa atace site-uri vulnerabile
ACTA evită principii de bază democratice și creeaza un proces legislativ paralel, pe care Uniunea Europeana nu ar trebuii să îl accepte
ACTA mai mult ca sigur va avea repercursiuni vaste si grave pe toate domeniile, nu numai pe cele inormationale si de divertisment
ACTA oferă marilor industrii de divertisment o arma cu care vor putea brutaliza pe oricine se opune lor ( intenția fiind ceea de a-și maximiza propiul lor profit, pe umerii omului de rând ce va avea de suferit )
În concluzie, vă solicit să adoptați o stare de opoziție față de acest tratat periculos.
Ținta pe care ar trebui să o avem cu toții in vizor este problema pirateriei, nu dreptul la lilbertatea de exprimare.
Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat și pentru înțelegere
pentru adresele de email la care puteti trimite mesajul de mai sus dati add la george _ cojocaru2003 @ yahoo . comAș dori să-mi exprim ingrijorările referitoare la Tratatul Comercial Anti-Contrafacere ( Anti-Counterfeiting Trade Agreement - ACTA ) ce urmează sa fie promulgat la nivel European și ulterior adoptat de statele sale membre.
Consider că acest Tratat, ce posedă chiar rol de lege într-o oarecare masura, este periculos pentru libera exprimare in domeniul digital din numeroase puncte de vedere:
ACTA transformă companiile ce oferă servicii de internet ( ISP-urile, service provider-ele ) într-o poliție a copyright-ului prin forțarea lor în a avea responsabilitate directă pentru acțiunile utilizatorilor lor, ceea ce este un concept absurd și nedrept
ACTA constă în aplicarea unor sancțiuni prost ...definite din punct de vedere legal, ce pot fi abuzate ușor de oricine dorește sa atace site-uri vulnerabile
ACTA evită principii de bază democratice și creeaza un proces legislativ paralel, pe care Uniunea Europeana nu ar trebuii să îl accepte
ACTA mai mult ca sigur va avea repercursiuni vaste si grave pe toate domeniile, nu numai pe cele inormationale si de divertisment
ACTA oferă marilor industrii de divertisment o arma cu care vor putea brutaliza pe oricine se opune lor ( intenția fiind ceea de a-și maximiza propiul lor profit, pe umerii omului de rând ce va avea de suferit )
În concluzie, vă solicit să adoptați o stare de opoziție față de acest tratat periculos.
Ținta pe care ar trebui să o avem cu toții in vizor este problema pirateriei, nu dreptul la lilbertatea de exprimare.
Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat și pentru înțelegere
nu pot pune adrese de email in primele 7 zile de la inregistrare
Semneaza petitia online: avaaz . org/ en/ eu_save_the_internet/ ?fp
Proteste Cluj: facebook . com/ events/ 318417421533389/
Proteste Polonia: youtube . com/ watch?v=JBwE111ZzfU
TREBUIE SA LUPTAM PENTRU CE VREU/CE NE PLACE/CE IUBIN/CE INDRAGIM!!! :|