Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Sezonul 19 din Trasnitii din 10 Septembrie Fundal10Sezonul 19 din Trasnitii din 10 Septembrie Fundal10Sezonul 19 din Trasnitii din 10 Septembrie Fundal10 
razvanX (3410)
Sezonul 19 din Trasnitii din 10 Septembrie Fundal10Sezonul 19 din Trasnitii din 10 Septembrie Fundal10Sezonul 19 din Trasnitii din 10 Septembrie Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Sezonul 19 din Trasnitii din 10 Septembrie

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Sezonul 19 din serialul "Trasnitii" va putea fi urmarit pe micile ecrane din 10 Septembrie, doar la PrimaTv .

În această toamnă, “Trăsniţii” se mută în Spania pentru a realiza cea mai caliente telenovelă difuzată vreodată în România! Şi chiar dacă nu vor fi premiaţi pentru interpretarea lor magistrală, cu siguranţă se vor face remarcaţi, din nou, prin comedie.

În regia marelui om de televiziune Pupăză, personajele preferate ale fanilor devin Don Leoncio, Marimar, Puridad, Esmeralda, Salvador Alcatraz, iar lista continuă. Iubiri şi trădări, lacrimi şi suspans, aur şi noroi – acestea sunt ingredientele unei telecomedii senzaţionale marca “Trasnitos”. Barbaţi fatali şi gradinari cuceritori, soţii, amante şi uzurpatoare, toţi îşi împletesc şi despletesc destinele în această poveste emoţionantă.

Cine este noua mala mujer, cum se fac şi se desfac intrigile uzurpadorei şi dacă iubirea poate într-adevăr să urnească munţii din loc, veţi afla urmărind “Trăsniţii”, din 10 septembrie, de luni până joi, de la ora 22.15, numai la Prima TV.

Toni Ionescu alias Marlanu: "nu va deveni telenovela.Ne vom chinui printre altele sa producem noi una in stilul caracteristic trasnitilor.Povestea e verrrry funny.Stati linistiti ca n-o sa fiti dezamagiti."

Catalin Marin alias Vandame: "Personajele vor fi aceleasi....nu va grabiti sa faceti comentarii pesimiste ....asteptati si o sa vedeti....mai e putin pana pe 10 septembrie "

Ultima editare efectuata de catre Valentin in Mar Sept 11, 2012 4:28 am, editata de 2 ori

http://www.trasnitii.com
Distribuie acest articol pe: reddit

Mesaj Lun Aug 27, 2012 7:58 am Scris de Alexander.

Abia astept :X

Alex.B

Mesaj Lun Aug 27, 2012 4:57 pm Scris de Alex.B

:)) epic sfarsitul :X

Mesaj Mier Aug 29, 2012 7:23 am Scris de MrGaby

Sunt sigur ca nu ne vor dezamagi dar as dorii sa stiu si eu mici detalii daca pot fi dezvaluite. Cum ar fi: Daca va face o legatura intre sfarsitul sezonului trecut si telenovela si daca va fi complet in limba spaniola, va mai contine cuvinte in limba romana?

Alex.B

Mesaj Joi Aug 30, 2012 4:27 pm Scris de Alex.B

urmareste promo sa vezi ca nu e in spaniola...nu e telenovela...si dupa cum se arata e un nou inceput!

Valentin

Mesaj Joi Aug 30, 2012 7:15 pm Scris de Valentin

Probabil pe parcursul urmatoarelor zile vom afla mai multe detalii.

Mesaj Vin Aug 31, 2012 11:27 pm Scris de Alexander.

Baieti stati putin ca eu nu inteleg, Valentin te rog sa imi raspunzi, ei NU mai continua Trasnitii? adica aia cu alegerile si chestii? se apuca de o telecomedie :|?

Valentin

Mesaj Vin Aug 31, 2012 11:28 pm Scris de Valentin

Nu stiu nici eu cum o sa fie ...dar eu ma gandesc ca o sa fie in felul urmator :
Ei isi vor schimba meseriile din politicieni, politisti si ce mai sunt ei ..se duc in spania si se angajaza ca actori . Asa ma gandesc eu..nu stiu daca o sa fie asa .

Mesaj Vin Aug 31, 2012 11:30 pm Scris de Alexander.

Ok, mersi, pacat ca 's-au lasat de vechia viata' asa era frumos.. ma rog.

Alex.B

Mesaj Dum Sept 02, 2012 12:52 am Scris de Alex.B

nici nu a aparut noul si asteptatul sezon ca unii isi dau cu parere de rau..mai oameni buni stati ,asteptati sa vedeti ce va fi si dupa aveti tot dreptul la libera opinie!

Mesaj Mar Sept 04, 2012 10:38 am Scris de MrGaby

Are sens ce spune Valentin pentru ca sa terminat seasonul anterior asa: pupaza si cu restul politicienilor cu care se mai cunoaste el:)) au pierdut alegerile si marlanu impreuna cu gogoasha a ajuns in alta tara din gresala... deci de aici banuiesc ca puteti improviza umpic... Eu mi-as fi dori sa inceapa seasonul mai devreme ca restul emisiunilor pe 4-5...:P

Mesaj Joi Sept 06, 2012 1:05 am Scris de NFS01

NU au ajuns in nici o spania gogoasa si marlanu,daca te uiti atent pe acel autocar cu spania se schimba placuta.eu zic ca va fi finalul.

Mesaj Joi Sept 06, 2012 10:07 am Scris de MrGaby

Gresala mea atunci.Orcum placuta cu spania prima poate a fost un indiciu.... pentru urmatorul season, fiind acesta.

Mesaj Sam Sept 08, 2012 4:01 am Scris de Shoody

Noul sezon Trasnitii a fost anuntat si la Focus Monden si personajele sunt aceleasi, doar ca se muta in Spania. Oricum mai sunt doar doua zile. O sa va lamuriti.

Mesaj Sam Sept 08, 2012 4:48 am Scris de Alexander.

Da ma dar gandeste-te, unde este echipa de aur, echipa care in fiecare seara la 22:15 ne faceau seara/ziua de dupa mai buna, degeaba sunt aceiasi oameni daca nu sunt aceleas personaje, din promo-ul de prezentare reies alte nume, alte infatisari, multi fani sunt chiar revoltati si sunt sigur ca o sa renunte sa se mai uite la serial, Dorulet, Sofia, MAteescu,Popoent, Afrodita, Solomon, Scalzone, cum o sa mai fie serialul la fel fara ei? sincer toti fani suntem obisnuiti cu infatisarea lor naturala, nu cu peruci puse pe cap cu negreala pe fata sau mai stiu eu ce in serial o sa mai fie doar : Livia Taloi, Bogdan Dumitrescu, Toni Ionescu , Constantin Zamfirescu ,Catalin Marin si cu ce ne incalezeste asta daca Chiorete dintr-un politist, care ma facea mereu sa rad se transforma intr-o femeie, Pupaza 'megastar-ul' cu care ne-am obisnuit, Constantin si el la fel, femeie.. pacat mie unu imi pare rau, sper sa plece in Spania si acolo sa se faca actori( si sa devina ce sunt in promo )... Pacat de grupul Trasnitii, eu eram sigur ca nu o sa se desparta prea curand, ma gandeam ca o sa incheie serialul acesta frumos, la fel cum au inceput dar totul sa schimbat radical, eu unu cand am vazut promo-ul la TV am fost dezamagit..

Alex.B

Mesaj Sam Sept 08, 2012 4:26 pm Scris de Alex.B

Da cand au trecut din armata in viata de la oras...caporalul=megastar..sergentu=conducator de club FCM etc...au lasat aceleasi impresii..toti vroiam sa continue cu armata..dar iata ca au reusit sa faca un nou capitol de care sa ne aducem aminte cu placere! eu zic sa nu ne pripim in vorbe si dupa cum am mai zis-o sa asteptam seara de luni iar apoi sa ne dam cu comentariile.Actiunea o sa decurga in tot sezonul nu din primul episod la fel cum am vazut de multi ani incoace! Asa ca fie rau /fie bine...tot aia e trazZznitii nu se schimba!Un "facelift" cu inbunatatiri e bine dorit oricand.Asadar orice ne-ar pregati seara de luni eu zic sa nu o tratam cu indiferenta si cu dezamagire de pe acum..ASTEPTAT SI COMENTATI! Chiorete

Mesaj Lun Sept 10, 2012 7:44 am Scris de Alexander.

Da Alex ai dreptate, cred ca multi au fost dezamagiti cand unitatea 'a explodat' dar vad ca acum din noul promo ( au pus altul) reies aceleas personaje, Marlanu, Pupaza, Gogoasa, Chiorete, Vandamme, Ema. Cel putin 'Marlanu' este servitor intr-o casa. Sper ca pe parcursul sezonului sa revina si Sofia, Afrodita, cine stie ce ne va rezerva viitorul. Traiti.

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum