Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Fundal10LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Fundal10LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Fundal10 
razvanX (3410)
LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Fundal10LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Fundal10LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ?

4 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Sam Iun 29, 2013 3:31 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Incep prin a spune BUNA ZIUA/SEARA tuturor!
"Rasfoind" unele site-uri de socializare , urmarind cu interes unele subiecte am sesizat de ceva timp asa numita GRAMATICA COOL....sau scrisul "de pî internet".
Folosirea gresita a unor cuvinte ( din incultura), abrevieri fara rost si pur si simplu cuvinte scris gresit sau neterminate :
EXEMPLE ..."Am baut o cafea PE autobuz"
"Bhine fhrate !!...u ce drq mai faci"
"AOLO.....nu vhezi ca scri prost lasate drq de posturi" etc
Sigur toti am folosit macar o data aceste cuvinte.sintaxe ,dar as vrea ca de acum incolo .macar pe acest site. sa se scrie corect pentru ca este un site destul de vizionat chiar daca la ora actuala nu sunt membrii...un site pe care intra si romanii din strainatate !
Incepand cu melodia "MA-TA are cratima" tin sa precizez ca si matusa-ta si sora-ta au cratima si asa mai departe!
Incercati sa scrieti corect...chiar daca se mai greseste ca toti am deprins acest vocabular "din lipsa de timp".Dar uitati-va un pic cate greseli de ortografie apar la TESTE, TEZE. LUCRARI NATIONALE, chiar si la BAC !
Astept opinii ,critici.discutii!

http://www.trasnitii.com

2LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Mar Aug 13, 2013 9:22 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

''hai sa kiolim da la romana,k orikum nu ne foloseshte la nimik''

3LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Sam Aug 17, 2013 3:25 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

sindromul "k"

4LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Mar Sept 10, 2013 5:22 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

si sindromul ''q'',dracu' se da cu capul de oala in care fierbe smoala cand vede ca numele lui e scris ''dreaq''

5LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Mar Sept 10, 2013 11:34 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

affraid  TRUE

6LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Mar Sept 17, 2013 4:18 am

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

ce nu suport mai ales sa vad ciqa "km ma" deci nu suport scrie ba normal azi incult maine PRO !

7LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Mar Sept 17, 2013 11:47 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

daca s-ar inchide FB pentru greseli de postare..ar deveni HI 5 la moda :))

8LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Vin Ian 03, 2014 8:49 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

Romania e o tara cu aproape 50% semianalfabeti,n-ar trebui sa ne mire faptul ca internetul e plin de agramati,de vina e sistemul educational si lipsa de cultura,daca 2 din 3 romani ar citi constant am avea o tara de oameni creativi si culti,dar probabil cer prea mult,in ziua de azi ''copii copilaresc pe facebook'' iar de citit nici nu se mai pune problema ''cartile sunt pentru prosti''...

9LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Dum Feb 16, 2014 1:52 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ce sa faci cand cel putin un sfert din populatia romaniei asculta manele in care gasesti cel putin 3 greseli grave gramaticale

10LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Dum Feb 16, 2014 2:47 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Fiecare e liber sa ASCULTE ce vrea el ,pentru ca tu decizi persoana pe care vrei s-o creezi in societate ! "Daca vrei sa schimbi ceva in Romania ,incepe cu tine!" ,pana la urma daca stam sa ne gandim in opinia fiecaruia dintre noi ,orice gen de muzica are minusul lui
ex : manele-vocabular derizoriu
muzica de "cartier"-injuraturi
rock-galagios ,in mare parte cu mesaje instigatoare ce duce la revolta
etc.
Poti sa asculti ce vrei ,atata timp cat NEURONII impreuna cu SINAPSELE te ajuta sa selectezi partea cea mai buna din ceea ce alegi.
PAREREA MEA,astept comentarii si pareri;

11LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Dum Feb 16, 2014 8:38 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

nu e neaparat ca in muzica de cartier (rap) sa existe injuraturi dar acum muzica de cartier este maneaua care nu trasmite nici un sentiment

12LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Dum Feb 16, 2014 10:14 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Asta asa este ,dar stii cum e nici un chef fara macar o manea ! Nu poti sa-mi zici ca tu nu ai ascultat la chef sau chiar pe strada,in autobuz macar o manea !

13LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Empty Re: LIMBA ROMANA ,unde este gramatica ? Lun Feb 17, 2014 11:47 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

la chef la noi in cartier se pune o singur manea si nici aia nu prea e manea e mai mult dance si atunci cand aud altundeva o manea scot telefonu si sun pe cineva :) ca nu o mai aud

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum