Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Pupaza din Trasnitii, despre celebritate si miracolul cifrei 7 - Interviu Fundal10Pupaza din Trasnitii, despre celebritate si miracolul cifrei 7 - Interviu Fundal10Pupaza din Trasnitii, despre celebritate si miracolul cifrei 7 - Interviu Fundal10 
razvanX (3410)
Pupaza din Trasnitii, despre celebritate si miracolul cifrei 7 - Interviu Fundal10Pupaza din Trasnitii, despre celebritate si miracolul cifrei 7 - Interviu Fundal10Pupaza din Trasnitii, despre celebritate si miracolul cifrei 7 - Interviu Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Pupaza din Trasnitii, despre celebritate si miracolul cifrei 7 - Interviu

3 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

DareDevils

DareDevils
Comandant
Comandant

Pupaza din Trasnitii, despre celebritate si miracolul cifrei 7 - Interviu Pupaza-din-Trasnitii--despre-celebritate-si-miracolul-cifrei-7----font-color--red--Interviu--font-
Pe Grig Chiroiu nu il cunoaste, poate, intreaga tara, insa situatia sta cu totul altfel pentru "Pupaza" din serialul Trasnitii.

Actorul a vorbit in cadrul unui interviu acordat Ziare.com despre serialul in care joaca, celebritate, dar si despre miracolul cifrei "7" - data nasterii, ziua casatoriei, prima sa pensiune inaugurata pe 07.07.2007. Coincidentele legate de aceasta cifra nu se opresc aici: cea de-a doua pensiune a sa se numeste Seven, are sapte camere si a fost inaugurata pe 7 iulie, dar in 2012.

Vi se intampla de multe ori pe strada sa va spuna lumea "Uite-l pe Pupaza"?

Da, de foarte multe ori se intampla sa aud ori "Uite-l pe Pupaza!", ori, de la altii, mai politicosi, "Uite-l pe domnul Pupaza!". E firesc sa ma recunoasca lumea, e un lucru cu care m-am obisnuit.

Cea mai interesanta reactie de care am avut parte a fost pe o strada din centrul Sibiului, din partea unei doamne, care ii spune copilului, "Uite-l pe Pupaza!", iar cand am trecut de ei, copilul spune "Da! Si din spate tot el e".

Care este cel mai mare avantaj al faptului ca sunteti cunoscut? Dar cel mai mare dezavantaj?

Avantaje? Sunt, bineinteles, dar nu stiu care ar fi cel mai mare dintre ele. Ca ma recunoaste lumea, fiind mai amabila; in piata de exemplu, imi aleg produsele cele mai bune, mai proaspete, imi mai dau ceva si din partea lor...

Dezavantaj? In vacante, cand reusesc si eu sa plec si vreau sa ma detasez putin, sunt asaltat de fani care vor autografe sau poze.

Am fost, acum cateva saptamani, doua zile prin tara, de exemplu, si am facut sesiune de autografe. Nu pot sa spun ca nu-mi place lucrul acesta. Mi s-a intamplat chiar si in vacantele din strainatate. Ii respect mult pe fanii mei si nu-i pot dezamagi si sunt norocos sa am si o familie intelegatoare, care ma sustine in tot ce fac.

Ce s-a schimbat in atatia ani de colaborare cu echipa de la "Trasnitii"?

Numarul de episoade! Daca am trecut pragul de 1.000 de episoade cu zambetul pe buze, putem considera ca avem "tehnica germana si tactica americana!".:)

Este una dintre cele mai longevive productii romanesti. Cat timp va mai vedeti facand asta?

Cat putem! Si sa stiti ca putem! Noi sa fim sanatosi si sa mergem mai departe!

Pe platourile de filmare se fac multe farse. Care a fost cea mai amuzanta pe care ati simtit-o pe propria piele?

Cand am filmat vara aceasta la Olanesti si a evadat iepurele regizoarei din cusca. A trebuit sa oprim filmarile si, dupa ce ne-a fugarit prin toata curtea, in momentul in care l-am prins, s-a suparat atat de tare ca nu l-am mai lasat liber, ca mi-a lasat urme adanci pe brate... Deci a fost si amuzanta intamplarea, dar am si simtit-o pe propria piele.

A existat vreun moment, nu neaparat la filmari, in care ati simtit ca viata va este pusa in pericol?

Nu imi aduc aminte de un astfel de moment.

Viata dvs se invarte in jurul cifrei sapte. Ziua nasterii nu ati putut-o alege. Dar in privinta celorlalte cum a fost?

Considerandu-ma norocos din nastere, datorita acestei zile, toate celelalte evenimente le-am programat in asa fel incat sa fie legate tot de aceasta cifra. Si am avut succes!

Nu sunteti singurii care au remarcat acest lucru. Chiar si cei de la banca, observand ca toate evenimentele se invart in jurul acestei cifre, au hotarat ca scadenta ratelor sa fie tot pe... sapte!

Copiii dvs va urmaresc la televizor?

Avand dimineata scoala, nu prea stau asa tarziu la televizor, dar au ocazia sa urmareasca reluarile.

Ce meserie aveti la baza?

Am terminat Facultatea de Relatii Publice si Comunicare.

Va tenteaza o intrare in politica?

La momentul acesta, nu.

Cu totii va stim de pe vremea emisiunii "Chestiunea Zilei". Ati mai pastrat legatura cu Florin Calinescu?

Mai rar in ultimul timp, dar, daca avem ocazia, o facem ca de fiecare data, cu mare placere.

http://www.royaltyfreemusicweb.com

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

sper sa ma intalnesc si eu odata si odata cu el :D

http://www.trasnitii.com

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

el crede in cifra 7,eu de exemplu cred in cifra 8 sunt nascut pe 8.08 la ora 8 fara 8 minute

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum