Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Propuneri / Sugesti Fundal10Propuneri / Sugesti Fundal10Propuneri / Sugesti Fundal10 
razvanX (3410)
Propuneri / Sugesti Fundal10Propuneri / Sugesti Fundal10Propuneri / Sugesti Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Propuneri / Sugesti

4 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Propuneri / Sugesti Empty Propuneri / Sugesti Lun Mar 17, 2014 3:25 am

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

Aici vor posta doar cei care au o propunere de facut pentru acest site se vorbeste doar de moficari si ce ati vrea sa fie bagat pe site.

http://www.trasnitii.com

2Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Lun Mar 17, 2014 3:28 am

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie
Chestor-general de poliţie

Backgroundul ar putea fi schimbat , adica sa intre in tema s-ar potrivi unul cu galben si sus gen "cover" sa fie o poza cu actorii si sa scrie trasnitii cu fulger...e un logo mai vechi , dar bun.

3Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Lun Mar 17, 2014 3:54 am

r-Speed

r-Speed
Caporal
Caporal

Ar fi bine daca am modifica gradele + sa modificam locul Subiectelor gen "Actori" "Poze" "Episoade" etc...e o harababura pe forum :)

4Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Lun Mar 17, 2014 4:12 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

sa fie facut ceva de gen nu poti vedea episodul daca nu ai un numar de mesaje anume nush ce ca sa creasca activitate ca asa toti vad episoadele moca fara macar sa depuna un efort si sa scrie si un mesaj

5Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Lun Mar 17, 2014 5:14 am

r-Speed

r-Speed
Caporal
Caporal

trasnit08 asta nu e o solutie, pentru ca asa o sa gaseasca in alta parte episoadele...deci nu ne ajuta cu nimic

6Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Lun Mar 17, 2014 5:16 am

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

Sunt deacord cu r-speed.

http://www.trasnitii.com

7Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Mar Mar 18, 2014 1:56 am

r-Speed

r-Speed
Caporal
Caporal

2 propuneri
1) sa se faca o Zona speciala pentru Propuneri, nu doar un topic, in care toata lumea sa-si creeze topicul si sa-si scrie propunerile, pentru ca asa e cam greu sa urmaresti la fiecare ce zice prin posturi...si ar fi mai usor de acceptat/respins daca fiecare are topicul sau
2) sa se faca un "consiliu" din macar 5 oameni, care sa se intalneasca odata pe saptamana pe skype si sa supuna la vot daca o propunere se va sau nu se va lua in considerare

+ clar ca trebuie sa rearanjam forumul, cum am mai zis

8Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Mier Mar 19, 2014 2:51 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

daca ne strangem abia suntem 5 care postam mesaje

9Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Mier Mar 19, 2014 4:23 am

r-Speed

r-Speed
Caporal
Caporal

asta nu are importanta, in timp ne vom reveni
tin minte ca intr-o vara, TOATA pagina era plina de oameni conectati, deci o pagina intreaga sa-ti fie doar cu cei online, e greu de crezut
daca asta e posibil, atunci de ce nu ar fi posibil ca sa devenim din nou un forum mare?

10Propuneri / Sugesti Empty Re: Propuneri / Sugesti Joi Mar 20, 2014 1:47 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

sa speram dar la cum evolueaza lumea e greu de crezut sper sa nu am gura pocita

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum