Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal1015%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 15% [ 6833 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal1050%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 50% [ 22065 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal104%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 4% [ 1677 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal108%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 8% [ 3455 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal102%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 2% [ 724 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal101%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 1% [ 492 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal102%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 2% [ 678 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal102%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 2% [ 1013 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal101%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 1% [ 316 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal105%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 5% [ 2077 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal101%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 1% [ 493 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal107%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 7% [ 3262 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal101%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 1% [ 262 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal101%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 1% [ 500 ]
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal102%Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ? - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ati vrea sa jucati intr-un episod din "Trasnitii" ?

+22
bogdan_pupaza28
akKerro
Trasnita funki fresh
trasnit08
silviunyls
Marina
alexandru04bos1
Stelyan_fan_trasnitii
legenda2011
Andra
razvan 1997
Alex.B
selena
Rusu Robert
n3m3s1s
marlanu_ferdi
andreyu
Gogoase
skodats
ducu
alexutzu
Valentin
26 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

selena

selena
Soldat
Soldat

si mie miar placea sa joc intr-un episod

http://denysa-eva-torres.hi5.com

alexutzu

Baros
Baros

cui nu i-ar placea.. dar poate va mai fi vriun concurs...

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

si eu as vrea sa joc ,macar acolo un rol secundar odata sau macar sa stau in spatele scenei si cu asa cv m-as multumi.

http://www.trasnitii.com

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

da ar fi tare un concurs

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

eu as vrea sa fiu chiorete si sa ii pun pe ceilalti la munca de le suna apa in cap si s-o avansez pe afrodita in grad

Andra

Andra
Soldat
Soldat

da mi-ar placea sa joc dar nu numai in un episod ci in mai multe :Marlanu&Gogoas

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

mie si unu ami ajunge

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

si mie mai bn unu cu un rol mai important decat mai multe cu un rol micutttt

legenda2011

legenda2011
Soldat
Soldat

mie baros

Stelyan_fan_trasnitii

Stelyan_fan_trasnitii
Caporal
Caporal

cine n'ar vre........ lol!

Andra

Andra
Soldat
Soldat

Ddoar intr-un episod ba in mai multe dar n-am eu norocul asta ca talent am din plin
No

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

as vrea danu foarte mult ca poate ma incurc si e pierdere de bani si timp

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

miar placea sa joc intr-un episod cu trasniti ar fi tare cheers

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

as vrea

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Desigur.

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

poate se va intapmla sa jucam intr-un episod....

Marina

Marina
Soldat
Soldat

Da mi-ar placea foarte mult sa joc in serial,mai ales ca sunt o fire puternica,agera care prind foarte repede,am o capacitate de a face orice,inteleg repede,ma acomodez repede,deci nu cred ca as avea vreunfel de probleme daca ar fi sa am noroc sa joc in serial.

In plus de asta am si o imaginatie bogata si cred ca as avea si eu o idee,doua de spus pt cum as vrea sa fie personajul meu,cam ce as vrea sa joc si cu siguranta ar fi apreciat si de producatorii serialului,dar si de public.

Bineinteles ca nu cred ca voi ajunge eu vreodata sa joc,ca na eu spun ca ar fi frumos ca nu stiu ce,dar aici tine totul de producatorii acestui serial si inclusiv de cei care joaca,asa ca nu ma astept,dar am spus asa ca chestie pt ca niciodata nu se stie de unde sare norocu;)

silviunyls

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

daca vedeti ce talente am in mine... marlanu e mic copil...

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

miar place sa va o zi de filmare dara mite sa joc da e doar un vis

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

cine nu ar vrea :)))

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

orcine ar vrea sa joace pe bune acum

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

vali a aparut intrun episod dar a aparut la sfarsit cand sunt gafele,oricum bravo lui si logic ca as vrea sa joc si eu

akKerro

Agent de poliţie
Agent de poliţie

mie..mi-ar plakEa foarte mult :X

bogdan_pupaza28

bogdan_pupaza28
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

mias-i dori sa joc intr-un ep cu trasnitii il locul lu pupaza Pupaza

ubualex

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva