Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Fundal10Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Fundal10Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Fundal10Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Fundal10Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Care este replica ta favorita a babei ?

+19
Nicole
trasnit08
razvanX
pupazel
Diana
roon3y
Florinel
ducu
Wipeout
razvan 1997
Alex.B
Rusu Robert
marlanu_ferdi
Gogoase
danciueduard
alex_theking99
qwerty00
alexutzu
bestalex01
23 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Sept 11, 2010 11:59 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

baba: sau baaaaaai ce-i harmalaia asta la usa mea
un mosneag:ah de cand te asteptam doamna
baba:(zambea)si i-a dat-o la oua

27Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Sept 11, 2010 12:00 pm

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

in episodul ala cu suporterii cand erau asaltati

28Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Sept 25, 2010 2:48 am

Wipeout

Wipeout
Soldat
Soldat

Pupazel hai la babaa

29Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Sept 25, 2010 6:11 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

ce gusturi ai

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

in ultimul episod din sezonul 14: ma marit cu un tampit

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

bai zepelinule eu sunt o doamna
sau
Vandame ai cu ce plati?
masa lui gogoase sigur uite aici in natura
Vandame stai ca mi-am amintit ca la pensionari e gratis(din pupaza din tei)

32Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Joi Oct 14, 2010 12:34 am

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

ahhh mia ziS DoaMna

http://www.trasnitii.com

33Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mar Noi 23, 2010 12:03 am

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

ii spunea odata lui gogoase: esti prost ca tactu care o fi ala

roon3y

roon3y
Soldat
Soldat

foarte tare era asta ducu :))+ ahhhhh mi'a zis femeie

35Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Vin Ian 21, 2011 11:50 pm

Diana

Soldat
Soldat

SEXI SEXI STIU CA MA VREI,TOATA ZIUA TE GANDESTI LA SANII MEI.

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

Hai la baba sa iti administreze "aspirina saracului"

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

cand maraie

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

cand spune vin lla baba sa iti administreze o aspirina a saracului

Nicole

Nicole
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Pai este una funny "Gura pasaroiule ca iti ciufulesc cuibu!"

40Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mar Sept 06, 2011 1:11 am

Daninutza

Daninutza
Caporal
Caporal

In episodul cu Piscina kand canta: Sexy, Sexy stiu ca ma vrei, toata noaptea te gandesti la nurii mei, sexy, sexy nu mai visa, hai la mine la baba ta

VaLy.

VaLy.
Agent-şef principal de poliţie
Agent-şef principal de poliţie

Baba : ``baba ii mata eu sunt o doamna``

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

mai facut baba?nu nenea asta tanti sau baba ai mata eu sunt o doamna

43Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Vin Mai 18, 2012 12:52 am

roscatu-gogoasa-fan puya

roscatu-gogoasa-fan puya
Caporal
Caporal

mi-a zis femeie...sss.aah..u

44Care este replica ta favorita a babei ? - Pagina 2 Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mier Sept 12, 2012 7:02 am

MBG

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

BABA-I MA-TA...eu sunt o doamna :)) masa lui gogoase

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum