Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
dac ai fi fata in fata cu ea ce i-ai spune ? Fundal10dac ai fi fata in fata cu ea ce i-ai spune ? Fundal10dac ai fi fata in fata cu ea ce i-ai spune ? Fundal10 
razvanX (3410)
dac ai fi fata in fata cu ea ce i-ai spune ? Fundal10dac ai fi fata in fata cu ea ce i-ai spune ? Fundal10dac ai fi fata in fata cu ea ce i-ai spune ? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

dac ai fi fata in fata cu ea ce i-ai spune ?

+13
lory001
Florinel
ducu
Wipeout
razvan 1997
Alex.B
Rusu Robert
marlanu_ferdi
danciueduard
Valentin
Sofia
alexutzu
bestalex01
17 participanți

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

dac ai fi fata in fata cu ea ce i-ai spune ?

alexutzu

Baros
Baros

cand si cum i-a cunoscut pe trasniti

Sofia

ViP
ViP

I-am cunoscut acum aproximativ 8-9 luni,cand am fost la un casting pentru rol si sunt minunati toti.Sunt exact cum ii vedeti voi la televizor.Oameni hazlii insa cu mult bun simt si alaturi de care ma simt cu adevarat in familie.Si va multumesc in numele lor pentru acest site minunat.Va pup pe toti

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Bun venit pe site!

http://www.trasnitii.com

Sofia

ViP
ViP

Mersi mult, am intrat 2 min si acum fug la examen.O sa intru cred putin deseara daca nu apare altceva.Va pup

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Succes!

Sofia

ViP
ViP

Am incercat sa iti dau acum mesaj dar nu a mers aici..da poti sa pui ce m-ai intrebat iar eu cand intru pot sa raspund.Te pup

alexutzu

Baros
Baros

bafta la examen lavinia

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

Bafta si bine ai venit pe site :) salutai pe colegii tai de la trasnitii din partea noastra

alexutzu

Baros
Baros

Sofia

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

bine ai venit pe site si succes la examen

alexutzu

Baros
Baros

ce mai este nou?

Sofia

ViP
ViP

Nimic nou deocamdata,am avut o zi plina,la examen a fost foarte bine,acum mai stau putin pe net si apoi la somnik.O sa vb zilele astea si cu Rocsana sa intre aici,stiu ca o iubiti mult si cu Livia(Ema).Pupici.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Am facut o sectiune speciala unde fanii sa va puna intrebari , iar dumneavoastra daca doriti sa le raspundeti . Sectiunea o gasiti aici http://www.trasnitii.com/intrebari-adresate-actritei-lavinia-stoica-sofia-f208/intrebari-adresate-actritei-lavinia-stoica-sofia-t476.htm#5728

Sofia

ViP
ViP

Ok. Pai o sa intru cat de des pot sa va raspund.Mersi sunteti foarte draguti toti.

alexutzu

Baros
Baros

ok Lavinia, te mai asteptam

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

si u esti si ceilalti sunteti din trasntii ;) va sal

alexutzu

Baros
Baros

despre cine este vorba?

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

lavinia,poti vorbii cu ceilalti trasniti sa-si faca cont pe fourum?ca sa ne poata raspunde la intrebari si ceilalti

Sofia

ViP
ViP

Buna..va pup pe toti..eu am vorbit cu toti colegii sa intre,o vor face insa acum e mai greu cu timpul.Am inceput filmarile pentru noul sezon si avem un program foarte incarcat.O sa le reamintesc:)

Rusu Robert

Caporal
Caporal

Sofia esti foarte dragutza si joci bine rolul tau in TRASNITII mult succes!pup:X

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

de acord cu Rusu Robert

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

si eu sunt de acord cu el

marlanu_ferdi