Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
va pupa Ema....Cucu :) Fundal10va pupa Ema....Cucu :) Fundal10va pupa Ema....Cucu :) Fundal10 
razvanX (3410)
va pupa Ema....Cucu :) Fundal10va pupa Ema....Cucu :) Fundal10va pupa Ema....Cucu :) Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

va pupa Ema....Cucu :)

+20
alien
trasnit08
razvanX
Lordutu53
marianbelu
Florinel
sulzerul CFR
allytzu
razvan 1997
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
pupazel
Gogoase
vali16
danciueduard
skodats
Valentin
alexutzu
Livia Taloi
24 participanți

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1va pupa Ema....Cucu :) Empty va pupa Ema....Cucu :) Sam Iun 26, 2010 6:55 pm

Livia Taloi

ViP
ViP

Salutare tuturor! Multumim din suflet celor care s-au gandit sa faca acest site.
Inseamna foarte mult pentru noi.Bravo voua! In masura in care tmpul imi permite voi reveni sa mai stam la "barfa". Va pupa Ema

2va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Sam Iun 26, 2010 7:00 pm

alexutzu

Baros
Baros

Bun venit pe site Livia!
Ma bucur ca ni te-ai alaturat si tu.

Ultima editare efectuata de catre alexutzu in Sam Iun 26, 2010 7:04 pm, editata de 1 ori

3va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Sam Iun 26, 2010 7:01 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

In calitate de administrator al site-ului va urez bun venit pe site! Sunt foarte bucuros ca sunteti alaturi de noi pe site!
Ema

http://www.trasnitii.com

4va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Sam Iun 26, 2010 8:54 pm

skodats

skodats
Inspector principal de poliţie

Bun venit pe site

5va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Sam Iun 26, 2010 11:32 pm

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

BUN VENIT TUTUROR !!!

6va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Vin Iul 09, 2010 7:14 pm

vali16

Soldat
Soldat

Bine ati venit!

7va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Dum Iul 11, 2010 3:00 am

Gogoase

Gogoase
Colonel
Colonel

bun venit Livia

8va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Dum Iul 11, 2010 4:33 am

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

Bun venit!...ma bucur ca am reusit impreuna sa facem un site care sa va placa si ca vati facut timp sa vorbiti si cu noi!

9va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Mar Iul 13, 2010 2:05 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

ma bucur ca sunteti si voi cu noi

10va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Joi Iul 15, 2010 4:24 am

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

toata lumea

11va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Mar Aug 10, 2010 3:09 am

alexutzu

Baros
Baros

Buna Livia. Ce se mai aude de noul sezon? Cum decurg filmarile?

12va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Sam Aug 14, 2010 2:49 am

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

de cv timp nu mai au atat timp sa rasp ca sunt la filmari

13va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Joi Aug 19, 2010 7:44 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

da asta cam asa e

14va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Sam Aug 21, 2010 6:07 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Bine ai venit pe site Ema !Si ce mai zici ?cum e la filmari? e ca intodeauna nu? MULTA comedie! apropo succes la filmari sper sa fie cel mai reusit sezon ? vei mai fi certata cu vandame! sper sa fi in continuare sefa lui esti tare! "Unde pleci ?!Si cat stai !Ca altfel vin cu tine!!!" foarte tare.

15va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Mar Sept 07, 2010 8:32 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

Ema,esti tare,sa-l tachinezi cat mai mult pe vandame.BV,mult succes in continuare

16va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Mar Sept 07, 2010 8:55 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Chiorete la fel cum a zis si el (asta nu e o completare ) :)

17va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Mier Sept 08, 2010 12:11 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

ma bucur k esti de acor u mine

18va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Mar Sept 14, 2010 5:00 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

bine ai venit ne bucuram ca esti cu noi

19va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Dum Sept 19, 2010 2:58 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

ce sec suna.

20va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Dum Sept 19, 2010 6:24 pm

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

dc?

21va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Mar Sept 21, 2010 1:38 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

nush pur si simplu.

22va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Mar Sept 21, 2010 3:44 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

a ok

23va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Dum Sept 26, 2010 9:41 pm

allytzu

allytzu

bine ai venit!

24va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Sam Oct 02, 2010 1:47 am

sulzerul CFR

sulzerul CFR
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Ma bucur sa vad ca actorii scriu pe acest forum. Cat despre Livia Taloi, alias Ema, ce pot sa spun? E o super actrita, iar rolul asta i se potriveste ca o manusa. In afara de Marlanu si Baba Frosa, personajul Ema imi place la nebunie, pur si simplu Livia e magistrala in acest rol. Si pare asa de real, incat chiar ma apuca mila de saracul Vandamme ce nevasta apriga si sarita de pe fix are :)) Pur si simplu, serialul asta are multa verva cu acest personaj foarte violent cand e calcat pe nervi. Felicitari pentru interpretare Livia, au fost foarte inspirati producatorii cand te-au ales pentru rolul asta. va pupa Ema....Cucu :) 872134

http://sulzerul 0733.hi5.com

25va pupa Ema....Cucu :) Empty Re: va pupa Ema....Cucu :) Dum Oct 10, 2010 3:45 am

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

wow imi paRe Bine ca Ai Intrat si Tu livia pe sIte te popp :*

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Subiecte similare

-

» ema cucu