Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 9 Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 9 Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 9 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 9 Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 9 Fundal10Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) - Pagina 9 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet)

+54
gabelu
antoniok
trasnit08
mateias28
razvanX
Lordutu53
scalzone
allexmaster
Andrey96
onuzza
mariusgeorgian
Danyelitos98
Flavius
Cezar2013
Radu Borza
Mihali
alexandru04bos1
SyDu
lory001
tarnitiisuperfan
Cosmin92
Florinel
allytzu
maxy
Joker_Alex
FanTrasnitii
wanksta
pushtyu94
mr.pupazaShoW
cosmyn14
razvan 1997
BogdanRo
Lucian95
masa_lu_gogosik
sefuusefuu
georgenek
n3m3s1s
Silv
skodats
Gogoase
Alex.B
marlanu_ferdi
v1sE
Trăsnitul007
mihnea18
bestalex01
Edytza
Marlanu'
pupazel
SimonaCornelia12
Muskiulica
ducu
alexutzu
Valentin
58 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 9 din 19]

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

sa-ti fie rusine razvane,teai suparat si pe mn cand am intrebat dak se va indragosti muskiulika in sez 15?dak da iartama

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

te rugam sa ne ierti!
ne ierti?

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

intreb asa de cn ai vrea sa te indragostesti?
daca nu vrei sa imi spui sa nu scrii dar intreb asa din curiozitate sa nu te superi

alexutzu

Baros
Baros

Dl. Cristi, tare ar fi sa te lovesti la cap, sau ceva de genu', si sa te cuplezi cu baba macar cateva scene sau chiar episoade. Roaga-i si pe restul colegilor sa se inregistreze. Bafta in continuare la filmari. Am si eu o intrebare daca se poate. In acest sezon, va mai reveni vriun fost actor?

Ultima editare efectuata de catre alexutzu in Mar Sept 14, 2010 5:03 am, editata de 1 ori (Motiv : Modificare in text.)

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

da chiar mai vin ar fii misto sa vina iuliana

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

o sa vedem ce se va intampla! abia astept episodul.

http://www.trasnitii.com

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

mee to

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Am glumit!Evident ca nu ma supara ideile voastre.Da in acest sezon va reveni Fulvio aka Scalzone(italianul).Nu stiu de cine sa ma indragostesc...poate de vreo fata de la stirile sportive:)

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

nu ma refeream daca te indragostesti de afrodita ema teo dezy
din trasnitii ma refeream

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Domnul Misu a aflat de acest site? Poate cand va ramane in pana de ideei pentru serial (ceea ce nu cred ca se va intampla) va folosi una din ideile noastre intr-un episod.

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

se poate dar nu cred ca daca ar face un serial ca asta i-ar venii ideile peste noapte

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

asta cam asa e

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

sau cel putin mie

cosmyn14

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

buna....dorulet (cristi) as vrea sa vb cu tn despre mai multe episoade...ma gasesti la adresa de mess : cosminutzz_dragutzz@yahoo.com

Muskiulica

Muskiulica
ViP
ViP

Salut!Sincer orice e legat de serial, se poate discuta aici pe forum,iar orice consideri tu ca nu poate fi facut public, poti sa il trimiti pe PM.

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

asai

mr.pupazaShoW

mr.pupazaShoW
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

auzi dorulet cate sezoane veti mai face eu sper ca multe jocolor

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

multe iti zic yo

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

nu multe! foarte multe! sunteti cei mai buni!

pushtyu94

pushtyu94
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

salut Dorulet, se va indragosti Sofia de Marlanu in acest sezon? sau... cu cine o sa se cupleze Sofia? :)

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nu multe nici f multe,sa nu se termine niciodata

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

ei da are o limita

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

sper ca limita sa fie depasita.dorulet tu unde vei locui tot in acea vila?

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

cred ca da

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

poate

Continut sponsorizat