Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 3 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 3 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 3 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 3 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Doriti sa revina George Stancu in serial?

+23
bogdan_pupaza28
akKerro
Lordutu53
tiberyum*
trasnit08
bianico
razvanX
maxi2012
Andrey96
alexandru04bos1
ducu
Cezar2013
Roby
celmaitare
Florinel
allytzu
Colonel Sefu
Valentin
georgenek
marlanu_ferdi
Alex.B
skodats
alexutzu
27 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Doriti sa revina George Stancu in serial?

Da

Nu

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 5]

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

am votat cu da

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Va multumesc tuturor inca o data de sustinere.
Roby, de repetat se repeta de vreo 2 ori repejor inainte de filmare.Repetitiile nu se filmeaza. Ceea ce vedeti voi la finele episoadelor (making off-ri) sunt chiar din filmari, dar unde este omenesc sa mai gresesti, nu?!

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Ar trebui sa se greseasca mai des ca imi plac greselile de la final . Sunt amuzante.

http://www.trasnitii.com

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

normal ca da

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

ar fi tare sa se creeze un episod numai cu dealea :D rabbit

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

da ar fi super

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

da vreau sa vina

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

La aniversarea a 300 de ep. s-a facut un dvd care a fost distribuit cu ep. 300 (22 minute) si inca 90 minute de making off-ri imi pare rau daca nu l-ati prins. S-a vandut impreuna cu TV Mania.

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

as vrea sa vii in serial ar fi tare

Roby

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

As mai avea o intrebare... din cate stiu eu , la prima sa difuzat episodul 816 sau 817 (daca nu ma insel) din cate stiu eu..Epdisou 400 a fost un fel de pamflet.. Episodul 800 dc nu a fost la fel ? :|
Aa si as mai avea o intrebare Trasniti vor sa filmeze 1000 de episoade . corect ? Dar dupa aceea se vor desparti , sau vor continua sa filmeze incontinuare ?

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

... sincer nu stiu sa-ti raspund la niciuna din intrebari, deoarece, atata timp cat serialul va avea audienta (rating) deci va fi cerut de telespectatori el va merge in continuare . Cate episoade .... nu stiu sa spun, depinde de voi, publicul.
cat despre faptul de ce nu au facut episod aniversar la 800 asta chiar ca nu stiu sa-ti spun. Cert este ca pana la ep 500, la fiecare 100 ep s-a facut ep aniversar. Am sa ma interesez si am sa-ti raspund.

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

eu as vrea sa vina

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

... tot ce este posibil...

Andrey96

Andrey96
Comandant
Comandant

am vrea sa reviina

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Ce rezultat...100% Da . Asta arata ca ati fost apreciat foarte mult si inca sunteti.

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

a fost actorul meu favorit si inca este

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

da...asta e un lucru bun cheers sper sa va reintoarceti

maxi2012

Soldat
Soldat

si eu sper erati printre cei mai buni actori

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Ma uimiti din ce in ce mai mult si pot spune ca traiesc sentimente de emotie, datorate sustinerii si aprecierilor voastre
Va multumesc tuturor. Sper sa nu va suparati ca nu va enumar pe toti?!
Va pup

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

va multumim ca pentreceti timp si pe site
si da doresc sa se intoarca sa faca iar armata cu ei scoate george armata din pod

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

:)) Va multumesccc

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

sunt 146 de voturi cu "Da" si niciunul cu "Nu" . Este minunta.

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Este si sunt emotionat de sustinerea voastra.Va multumesc

bianico

bianico
General
General

si eu vreau sa vina sefu trasnit

Colonel Sefu