Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
“Trasnitii”, din nou lideri de audienta Fundal10“Trasnitii”, din nou lideri de audienta Fundal10“Trasnitii”, din nou lideri de audienta Fundal10 
razvanX (3410)
“Trasnitii”, din nou lideri de audienta Fundal10“Trasnitii”, din nou lideri de audienta Fundal10“Trasnitii”, din nou lideri de audienta Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

“Trasnitii”, din nou lideri de audienta

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Andrei Moldovan

Andrei Moldovan
Comandant
Comandant

Luni, 1 februarie, “Trasnitii” de la Prima TV au fost din nou lideri de audienta, reusind sa surclaseze serialul “State de Romania”, de la Pro TV, si stirile “Observator”, de la Antena 1.

Conform datelor furnizate de GfK Romania, “Trasnitii” au inregistrat o medie de audienta de 5 puncte de rating si 15,9 procente cota de piata, clasand Prima TV pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

In intervalul de difuzare a sitcomului de la Prima TV, Pro TV a inregistrat o medie de 4,8% rating si 15,4% share, iar Antena 1, doar jumatate din audienta Prima TV, respectiv 2,5 puncte de rating si 7,9% market share.

Si reality-show-ul “Cearta-n bucate” a pozitionat statia pe un loc fruntas, atingand o medie de 4,1% rating si 11,2% share, in target-ul 18-49 Urban cu guests.“Trasnitii”, din nou lideri de audienta Img_97

http://filmeonlineeu.at.ua
Distribuie acest articol pe: reddit

ion_daniel

Mesaj Sam Feb 06, 2010 11:20 pm Scris de ion_daniel

Reality-show-ul “Cearta-n bucate” e o regie ieftina si de prost gust, numai oamenii inculti se pot uita la asa ceva!

Valentin

Mesaj Sam Feb 06, 2010 11:23 pm Scris de Valentin

la fel ca si "Test de fidelitate" si alte emisiuni destea de....... Eu nu ma uit la asa ceva...

danciueduard

Mesaj Vin Feb 12, 2010 7:09 pm Scris de danciueduard

super tare abea astept sa inceapa :D :D :D .... dar dc nu incep mai repede... lol!

Valentin

Mesaj Sam Feb 13, 2010 1:45 am Scris de Valentin

Nu stiu ...

pupazel

Mesaj Lun Feb 15, 2010 1:11 am Scris de pupazel

Pai este o emisiune super nu ca restul :D :D

skodats

Mesaj Mier Feb 17, 2010 11:39 pm Scris de skodats

Am vazut si eu pe site-ul primatv ca sitcomul Trasntii, a fost sau mai este in constinuare lider de audienta , avand in medie 4.5 puncte

marlanu_ferdi

Mesaj Joi Aug 26, 2010 4:52 pm Scris de marlanu_ferdi

da asta cam asa e

ducu

Mesaj Mar Noi 16, 2010 8:33 pm Scris de ducu

trsnitii e o emisiune pur si simplu fantastica si merita sa fie pe primul loc

alexandru04bos1

Mesaj Mier Noi 17, 2010 2:04 am Scris de alexandru04bos1

da

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum: