Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Constantin Zamfirescu: “Am pierdut un prieten” Fundal10Constantin Zamfirescu: “Am pierdut un prieten” Fundal10Constantin Zamfirescu: “Am pierdut un prieten” Fundal10 
razvanX (3410)
Constantin Zamfirescu: “Am pierdut un prieten” Fundal10Constantin Zamfirescu: “Am pierdut un prieten” Fundal10Constantin Zamfirescu: “Am pierdut un prieten” Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Constantin Zamfirescu: “Am pierdut un prieten”

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

georgenek

georgenek
Chestor de poliţie
Chestor de poliţie

Constantin Zamfirescu, vedeta serialului “Trasnitii” de la Prima TV, trece printr-o perioada grea, marcata de o pierdere personala.
“Imi vine foarte greu sa vorbesc la trecut despre Felix. Cei ce citesc aceste randuri sunt cu siguranta impartiti in doua tabere: cei multi, care nu cred ca poti simti pentru un animal ceva la fel de intens ca pentru un om si cei care stiu ce inseamna asta. Felix este pentru noi un membru al familiei, un copil al nostru. L-am crescut cu drag in cei trei ani si doua luni in care ne-a fost prin preajma. Lipsa lui ne marcheaza cu mult mai tare decat am putut crede.
L-am zarit prin geamul unui Pet-Shop dintr-un supermarket. Un pamatuf de blana crem, plin de rumegusul din micul spatiu in care era expus. Un motanel persan total superb. Am decis atunci sa il filmez, sa pot sa-l arat Gabrielei. M-am topit cand separat de ceilalti, parca facandu-le in ciuda, onorabilul mi-a aratat un real interes.
De mic colectam tot ce misca si mieuna prin jurul blocului si ma infiintam cu “noua achizitie” in prag la mama, afisand o mina trista de catel orfan, cersind adapost pentru “Pufulet”. Toti erau Pufulet. Refuzul era insa categoric. In casa parintilor mei nu mai era loc si de un blanos, gata sa-si ascuta ghierutele pe orice mobila cumparata cu greu.
Am ajuns cu el acasa si, mai mandru decat Neil Armstrong, am intrat cu trofeul ascuns intr-o cutie de carton. Fericirea si joaca ce au urmat au fost de nedescris. Sara si David, piticii mei, erau incantati de “noua jucarie” iar sotia mea, Gabriela, era total cucerita. In seara aceea, l-am numit FELIX.
Dimineata, Felix era cel care-mi dadea desteptarea, sarind pe clanta si incercand sa intre in casa. Felix avea (si mai are si acum) locul lui rezervat, palatul lui, o bucatarie exterioara. Iesea de acolo fara nicio problema. Nu l-am tinut inchis. A avut libertate totala. Curios ca orice pisica, cutreiera toate curtile vecine, dar posesiv cu teritoriul lui, intra in “polemici aprige” cu toti motanii care indrazneau sa se apropie.
Bland, nu ne-a zgariat niciodata. De fiecare data cand Gabi il lua in brate, Felix isi punea labutele pe fata ei intr-un mod atat de delicat, fara sa-si scoata macar o singura data ghearele. Daca ii vorbeai, se aseza langa tine si te asculta.
L-am facut colegul meu de platou, cand intr-un episod din TRASNIȚI DIN N.A.T.O. si-a jucat rolul de motan “afectat” in bratele personajului Angi, iubita lui Marlanu’. L-a tinut cu greu, pentru ca Felix cantarea 5,2 kg.
Nu-mi este rusine sa o spun. Am plans si inca o mai fac. Gabriela mea e distrusa. Nici chiar un drum pana la Brasov, de unde i-am cumparat alti doi motani persani, frati, nu pot inlocui pierderea. Iar numele Felix ii va fi mereu rezervat. “
“Am anuntat pierderea lui si n-a lipsit mult sa ma sune vanatorii de recompensa. As plati bucuros, doar sa-l am langa mine.”, a mai tinut sa precizeze vedeta de la Prima TV, cu speranta ca Felix va fi gasit.

Pe Constantin Zamfirescu, aka Gogoase, il puteti urmari in fiecare saptamana, din 7 septembrie, de la ora 22:15, la “Trasnitii”, numai la Prima TV.

http://www.trasnitii.com      www.trasnitii.ro
Distribuie acest articol pe: reddit

Mesaj Mar Noi 09, 2010 3:48 pm Scris de celmaitare

condoliante

georgenek

Mesaj Mar Noi 09, 2010 5:45 pm Scris de georgenek

asa este Dumnezeu sal ierte

ducu

Mesaj Lun Noi 15, 2010 10:12 pm Scris de ducu

il inteleg perfect

georgenek

Mesaj Mar Noi 16, 2010 12:13 am Scris de georgenek

Pupaza

Mesaj Lun Ian 31, 2011 3:32 am Scris de TaGGeD

geniilor l-a pierdut, nu e mort :( doamne :))

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum