Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
daca ai fi fata in fata cu el ce la-i intreba? - Pagina 2 Fundal10daca ai fi fata in fata cu el ce la-i intreba? - Pagina 2 Fundal10daca ai fi fata in fata cu el ce la-i intreba? - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
daca ai fi fata in fata cu el ce la-i intreba? - Pagina 2 Fundal10daca ai fi fata in fata cu el ce la-i intreba? - Pagina 2 Fundal10daca ai fi fata in fata cu el ce la-i intreba? - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

daca ai fi fata in fata cu el ce la-i intreba?

+9
razvanX
Valentin
Andrey96
alexandru04bos1
Colonel Sefu
marlanu_ferdi
Florinel
Alex.B
ducu
13 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

in episodul cu alegerea comandantului va reamintesc sloganul dvs:
" A fost;este si va fi(printre actorii mei preferati)"
daca v-as intalni fata in fata v-as intreba daca faceti o poza si imi dati un autograf
Traitiii nu face nimic!!!

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Va multumesc tuturor!!!
Cei care ma stiu si cei care au avut ocazia sa ma intalneasca stiu ca nu am refuzat nimanui acordarea unui autograf si /sau o fotografie impreuna.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Din toate episoadele in care ati aparut, care v-a placut cel mai mult ?

Ultima editare efectuata de catre Valentin in Lun Mai 07, 2012 6:28 am, editata de 2 ori

http://www.trasnitii.com

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

chiar nu mai stiu
majoritatea, probabil ca au fost cateva mai, sa le spunem, mai putin placute , dar la modul general pot spune ....TOATE

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Si mai am o intrebare :
Care au fost motivele din cauza carora nu ati mai jucat in serial atata timp?

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Motivele sunt mai mult de natura personala, lucruri pe care amânasem de prea multi ani sa le rezolv, au devenit dintr-o data imperios necesar de a fi rezolvate și fără amânare. Pe langa aceste motive mai sunt si cele de producție, scenariu care nu pot fi modificate sau schimbate continuu in functie de o persoana.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Multumesc pentru raspunsuri , sa aveti o seara placuta in continuare! (eu ies, oboseala isi spune cuvantul din pacate)

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Cu multa placere oricând!
O seara plăcută în continuare!

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Anumite lucruri pe care le amânasem multi ani, ajunseseră în punctul de a fi urgent rezolvate, fără întârziere, asta s-a întâmplat.

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Motivele nu am sa le nominalizez dar, anumite lucruri amânate de multi ani au devenit dintr-o data urgent de rezolvat și fără amânare....

akKerro

Agent de poliţie
Agent de poliţie

L-as ruga sa-mi dea un autograf pe o poza cu mn :>

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

o poti trimite aici fotografia si daca imi lasi o adresa de e-mail ... vei primi

joze

Soldat
Soldat

Daca mi-ar iesii in cale,as incremenii!:)) Dar dupa ce imi trece,1000 de intrebari i-as pune :)) affraid dar la o intrebare,daca ii place baschetul,sefu,jucati?:)) Basketball

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

da, baschetul imi place , dar, sincer, nu prea mai am unde juca, pt ca majoritatea terenurilor de baschet au fost transformate de catre "afaceristii de 2 lei" in terenuri de minifotbal. In loc sa fi lasat si cosurile de baschet acolo, ei le-au aruncat si evident ca ....nu mai am unde juca, din pacate

joze

Soldat
Soldat

Va mutati in alta parte unde este teren de baschet:)))lol!

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Nu stiu Ioze :)))))

joze

Soldat
Soldat

nu-i problema,aflati:)))))))

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

primele lucruri ar fi daca doreste sa faca o poza si daca doreste sa imi dea o intrebare dupa cred ca intrebarea cu care s-a obisnuit cand se intampla intoarcerea dansului in serial si dupa intrebarile de bine si santate

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

sunny 

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

OFF TOPIC:multumesc domnului George pt ca isi rupe putin din timpul dansului pt a intra si a interactiona cu noi fanii

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

(DACA AU AJUNS ACTORII SA COMUNICE MAI MULT CA MEMBRII )... oO MULTUMIM DE ATENTIE !

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

O fac cu placere ori de cate ori am timp, fara probleme.
Eu va multumesc pentru ca nu m-ati uitat!!!

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

poate activitatea domnului George ii va motiva pt ceilalti si vor incerca sa comunice cu dansul

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

nu ma plang, dar ... cine stie

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ce planuri are pt viitor?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]