Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Daca ai fi fata in fata cu "Marlanu" ce l-ai intreba? - Pagina 3 Fundal10Daca ai fi fata in fata cu "Marlanu" ce l-ai intreba? - Pagina 3 Fundal10Daca ai fi fata in fata cu "Marlanu" ce l-ai intreba? - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
Daca ai fi fata in fata cu "Marlanu" ce l-ai intreba? - Pagina 3 Fundal10Daca ai fi fata in fata cu "Marlanu" ce l-ai intreba? - Pagina 3 Fundal10Daca ai fi fata in fata cu "Marlanu" ce l-ai intreba? - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Daca ai fi fata in fata cu "Marlanu" ce l-ai intreba?

+27
frunzete mihai
allytzu
razvanX
Diana
Andy93
Cezar2013
alexandru04bos1
alisa
Florinel
Joker_Alex
razvan 1997
Juristul
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
alexutzu
kalshnikov
Silv
Gavrila
Eu sunt!
skodats
Nospam
danciueduard
WeeZy
pupazel
Edytza
Valentin
31 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Joker_Alex

Joker_Alex
Comandant
Comandant

Nush daca as mai apuca sa il intreb cv la ce entuziasmat as fi :))

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

poate

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

ce job are :))

http://www.trasnitii.com

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

l-as mai intreba in afara de AC/DC daca ai mai plac si alte trupe -(din Romania )

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

cat e ceasu ? :))

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

l-as intreba cum e sa fie 2 pers

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

eu las intreba daca are autograful lui Brian Jhonson sau Angus Young

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

mda mda

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

ce nu l-as intreba

60Daca ai fi fata in fata cu "Marlanu" ce l-ai intreba? - Pagina 3 Empty hey Joi Noi 25, 2010 4:14 am

alisa

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

las intreba pe marlanu daca vreas a fie gagicu meu!!!!

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

e casatorit

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

las intreba daca poate sami dea un autograf si daca pot sa joc alaturi de toti

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie
Chestor-general de poliţie

I-as cere un autograf si l-as intreba de ce-i place asa de sarata mancarea?!

Andy93

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

l as intreba dak imi da un autograf si dak ii place sa fie comic si sa distreze oamenii :D pt k dupa pararea mea e cel mai bun :)

Diana

Soldat
Soldat

i-as cere un autograf si i-as spune ca emisiunea pe care o face e super.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Daca imi da un autograf

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

some ID

allytzu

allytzu
Inspector principal de poliţie
Inspector principal de poliţie

nu cred ca l-ash intreba ceva neaparat cel mai probabil ash merge la el l-ash saluta shi urari de bine! de intrebat ce sa mai intrebi? ca viatza lor de ceva timp nu mai este privecy atat cea de scena cat shi cea particulara

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

daca i-ar placea sa fie intr-o comedie ca little man daca va uitati muriti de raaas

frunzete mihai

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

de ce nu joci si in alte seriale sau miar placea sa joci in filme am vedea si noi filme de calitate, as. , raspuns

frunzete mihai

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

marlane ,da ce zic eu dom. ferdi intaiul ial pe chiorete,gogoase,si mai cautati voi pe cineva talintai',ca voi si apucativade treaba ,adica filme de comedie tata ,nu ca am derptate?

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

sa se faca un film cu chiorete afrodita sofia marlanu baba ar fi misto totu comedie
sau defapt toti din trasnitii

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

ce sal mai intrebi,knd il vezi pe cel mai tare actor din trasniti nu mai ai cuvinte

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

ei nici chiar te balbai

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ce la determinat sa aleaga trasniti si daca mai are vreu nepot talenta in actorie ca vandame

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum