Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal1015%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 15% [ 6833 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal1050%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 50% [ 22065 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal104%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 4% [ 1677 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal108%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 8% [ 3455 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal102%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 2% [ 724 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 1% [ 492 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal102%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 2% [ 678 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal102%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 2% [ 1013 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 1% [ 316 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal105%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 5% [ 2077 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 1% [ 493 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal107%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 7% [ 3262 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 1% [ 262 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 1% [ 500 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal102%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 
razvanX (3410)
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Doriti sa revina George Stancu in serial?

+23
bogdan_pupaza28
akKerro
Lordutu53
tiberyum*
trasnit08
bianico
razvanX
maxi2012
Andrey96
alexandru04bos1
ducu
Cezar2013
Roby
celmaitare
Florinel
allytzu
Colonel Sefu
Valentin
georgenek
marlanu_ferdi
Alex.B
skodats
alexutzu
27 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Doriti sa revina George Stancu in serial?

Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal1099%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 99% [ 287 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Fundal10 1% [ 2 ]
Total voturi : 289
Inapoi

In jos  Mesaj [Pagina 5 din 5]

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

...in concluzie confirmi cele spuse de mine?!
Felicitari, am vazut acum!

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Da, confirm! Multumesc!

http://www.trasnitii.com

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Cu placere!

104Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Empty Re: Doriti sa revina George Stancu in serial? Mar Iun 25, 2013 12:34 am

mihay89cl

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

si epurasi sa vina daca se mai poate . aduceti vechi actori din sezonu 1-2-3

105Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 5 Empty Re: Doriti sa revina George Stancu in serial? Mar Iun 25, 2013 10:11 pm

joze

Soldat
Soldat

Ba sa vina sefu' primu' ca nu mai am rabdare!!!!!!!
Si cred ca multi nu mai au!
Ce tare ar fii sa inceapa sezonu,si in primu' episod,cine apare primu' pe camera,sa fie sefu'
Sar in sus ca si o minge de Basketball
cheerscheerscheers

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

ne dorim cu toti sa apara de nu stiu cand nu a aparut in atatea sezoane credeti ca o sa apara acum? :)) cine stie poate ne facem o surpriza chiar vreau sa-l vad intr-un episod !

http://www.trasnitii.com

joze

Soldat
Soldat

Poate ne face,dar nu cred

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

vorbeste lumea :))))))

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

eu mi-as dori sa apara in orice serial l-as urmari si daca ar fi slab doar pt dansul

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Multumesc din inima!

r-Speed

r-Speed
Caporal
Caporal

as vrea sa va reintoarceti, ar fi interesant daca ati fi sef in sectia lu chiorete :))

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Dorinta voastra este aidoma dorintei mele, numai ca, din pacate, nu depinde mine ...

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 5 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum