Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal1015%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 15% [ 6833 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal1050%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 50% [ 22065 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal104%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 4% [ 1677 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal108%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 8% [ 3455 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal102%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 2% [ 724 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 1% [ 492 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal102%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 2% [ 678 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal102%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 2% [ 1013 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 1% [ 316 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal105%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 5% [ 2077 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 1% [ 493 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal107%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 7% [ 3262 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 1% [ 262 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 1% [ 500 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal102%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 
razvanX (3410)
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Doriti sa revina George Stancu in serial?

+23
bogdan_pupaza28
akKerro
Lordutu53
tiberyum*
trasnit08
bianico
razvanX
maxi2012
Andrey96
alexandru04bos1
ducu
Cezar2013
Roby
celmaitare
Florinel
allytzu
Colonel Sefu
Valentin
georgenek
marlanu_ferdi
Alex.B
skodats
alexutzu
27 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Doriti sa revina George Stancu in serial?

Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal1099%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 99% [ 287 ]
Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal101%Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Fundal10 1% [ 2 ]
Total voturi : 289
Inapoi

In jos  Mesaj [Pagina 4 din 5]

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

speram ca pana-n sezonul 17 o sa fiti alaturi de the new si imbunatatitul serial trasnitii=))

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da

tiberyum*

tiberyum*
Soldat
Soldat

ce veste minunata ,ca va intoarceti in grupul Trasniti

tiberyum*

tiberyum*
Soldat
Soldat

ce veste minunata ,ca va intoarceti in grupul Trasniti

...atentie la dublu post

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

cred ca sezonul vitor va reveni pt a ne face noua cei care ne uitam la tv o surpriza

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

da abia astept revenirea lui george

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Va multumesc

bianico

bianico
General
General

as vrea din tot sufletul sa reveniti

84Doriti sa revina George Stancu in serial? - Pagina 4 Empty Re: Doriti sa revina George Stancu in serial? Mier Dec 28, 2011 10:53 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

toti am vrea,cat timp a fost trasniti in nato era favoritul meu,dupa aceea a devenit marlanelul

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

sefu sa stiti ca noi va asteptam inapoi
"vai sefu da ce vi s-au murdarit bocancii" :)) Trasniti din nato

akKerro

Agent de poliţie
Agent de poliţie

da...

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

asteptam ...asteptam

http://www.trasnitii.com

bogdan_pupaza28

bogdan_pupaza28
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

dumneavoastra sefu ati pute sa reveniti si sa fie cam asa revenirea:
sa va duceti in vila si acolo sa le spuneti celor care au fost in armata ca sa creat o noua unitate militara si dumneavoastra asi fost avansat la gradul de general iar mirlanu(ferdy)sa fie comandantu unitati iar pupaza cu chiorete sa avanseze in grad la gradul de sublocotenenti iar vandame sa nu mai fie votat nici primar nici presedint si sa intre din nou in nato si sa fie maistru principal... si acest nou sezon sa se numeasca trasniti din nato in nato.

Marcus.Cristian

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

GEORGEEEEEEEEE,TE ASTEPTAM IN SERIAL king .sper sa revi in serial cat mai repede. Ne este dor de SEFU!!

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Va mulțumesc mult pentru aprecierile voastre, apreciez f mult dorințele
voastre pt întoarcerea mea în serial și promit ca voi face ceea ce pot
pt a reveni.
Va mulțumesc tuturor!!

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

si noi va multumim din inima ca intrati pe acesti site si schimbati pareri cu noi

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

cel mai indragit dintre fosti actori...dupa cate se vede Chiorete

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Cu mare drag o fac si o voi face si pe viitor!!
Va multumesc!!

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cand o sa am ocazia sa va mut categoria de la "fosti membri ai grupului Trasnitii" la "actori"?

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

sincer.....chiar nu știu, dar ma țin de promisiune ca atunci când aflu ceva sa fi printre primii care va afla

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Multumesc! O intrebare , sunt discutii pentru revenire dumneavoastra in serial?

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

da, discuțiile sunt, chiar și zilele acestea, dar rezultatele se mai lasă asteptate, din pacate

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

sa le da-ti link-ul acestui subiect celor care sunt responsabili pentru revenirea dumneavoasta si sa le spuneti sa se uite la sondaj , ca sigur o sa reveniti ! cheers

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

:)))
Am sa sugerez si asta , dar sunt convins ca știu la fel de bine despre acest site si ce se scrie, pt ca eu acum 1 an sau cat era de la ei am aflat de site vostru.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Datorita acestui site am aparut si eu intr-un episod in serialul meu favorit . http://www.trasnitii.com/t1843-episodul-17 - minutul 29:47

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum