Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal1015%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 15% [ 6833 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal1050%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 50% [ 22065 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal104%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 4% [ 1677 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal108%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 8% [ 3455 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal102%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 2% [ 724 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal101%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 1% [ 492 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal102%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 2% [ 678 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal102%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 2% [ 1013 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal101%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 1% [ 316 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal105%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 5% [ 2077 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal101%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 1% [ 493 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal107%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 7% [ 3262 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal101%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 1% [ 262 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal101%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 1% [ 500 ]
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal102%Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 
razvanX (3410)
Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ??? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ce meseria ati vrea sa aveti in viata ???

+7
alexandru04bos1
ducu
danciueduard
Cezar2013
Valentin
marlanu_ferdi
Maryan96
11 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Maryan96

Maryan96
Soldat
Soldat

Eu vreau sa fiu dofer de cursa lunga...adica de TIR. masa lui gogoase

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

istoric,actor de teatru

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

jurnalist sportiv

http://www.trasnitii.com

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie
Chestor-general de poliţie

Informatician

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

jurnalist protv lol!

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

medic veterinar

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

militar

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

aviator

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Actor de teatru si apoi sa ajung la TV chiar la Trasniti; dc nu?(macar sunt 8imist ) bounce

http://www.trasnitii.com

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

la trasnitii?cred ca visezi

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

actor

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

cine stie poate sofer pe tir

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Musafir... .) sincer nu stiu sunt cam micuta nu?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

eu fac fotbal si as vrea sa devin economist

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

cantareata ca inna

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

sportiv

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

probabil ca avocata...dar sigur ma razgandesc pana atunci

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

sa vad ce posibilitati o sa am,pe principiu as vrea sa fiu istoric si sa-mi deschid un muzeu daca nu-mi voi indeplini acest vis international lazar company scrie pe mine :))

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

raman la aviator

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

mi-ar fi placut jurnalist sau programator ,dar visul meu e ca pe la 40 de ani sa am o emisiune despre fotbal

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum