Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal1015%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 15% [ 6833 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal1050%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 50% [ 22065 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal104%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 4% [ 1677 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal108%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 8% [ 3455 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal102%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 2% [ 724 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal101%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 1% [ 492 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal102%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 2% [ 678 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal102%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 2% [ 1013 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal101%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 1% [ 316 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal105%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 5% [ 2077 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal101%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 1% [ 493 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal107%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 7% [ 3262 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal101%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 1% [ 262 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal101%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 1% [ 500 ]
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal102%Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 
razvanX (3410)
Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10Cadouri pentru toata echipa forumului Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Cadouri pentru toata echipa forumului

+6
alexandru04bos1
Valentin
Alex.B
razvanX
trasnit08
Dia
10 participanți

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

1Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Mar 27, 2011 3:25 am

Dia

Colonel
Colonel

aici toata echipa forumului vor primi avatare si semnaturi personalizate
deasemenea daca aveti o alta preferinta inafara de cele facute initial as dori sa lasati o cerere

in curand voi posta cadourile

off scuze dublul post dar cum am mai mentionat din cauza ca e dezactivat clicu si mie numi merge ctrl nu pot pune creatiile pt voi

iar de dat pe mes nu pot pt ca eu folosesc yahoo.mail mesu nu imi afiseaza ceea ce scriu asa ca astept msj de la vali saami spuna ce voi face

Dia

Colonel
Colonel

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

cum este treaba cu semnatura ?

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

o intrebare nu poti face te rog si una cu membri luni?il bagi pe marlanu sau o bagi pe baba in poza

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da razvan vreau si eu o poza pt ca am iesit printre membri luni

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

bravo tie!sper sa bage repede o poza cu membri luni ca sa o bag la avatar

Dia

Colonel
Colonel

o sa crez una chiar acum cu membru lunii
iar cu semnatura am pus doua modele acolo
daca doriti unul din acele modele dar cu actori diferiti sa spuneti
sau altfel de semnatura va fac cu mare drag

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

ok multumim

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

felicitari! foarte tari pozele ;)

http://www.trasnitii.com

10Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 1:02 am

Dia

Colonel
Colonel

gata cea cu membrul lunii sper sa va placa

https://2img.net/r/ihimizer/i/70162106.png/

11Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 3:27 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

acuma ce sa fac oara sa mi schimb noua imagine sau sa o las

12Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 3:51 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

fa ce vrei! ;) ambele sunt calumea bv

13Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 4:02 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ms alex

14Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 4:57 am

Dia

Colonel
Colonel

astept cererile voastre

15Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 7:02 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

poti te rog tot cu membrul luni sa faci una ca asta de pe afatar
sau sa fie una cu sofia si afrodita ca sa o bag la avatar daca nu te super imi place poza cu membrul luni dar vreau sa am ceva asemanator cu ce am acuma la avatar

16Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 7:54 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

pozele pe care le faci mi se par prea feminine...

17Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 8:04 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

pai daca e femeie ce vrei sa faca deastea barbatesti cu masini de curse fotbal si alte chesti?

18Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 2:23 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

nu...dar totusi sa nu mai puna floricele si fluturasi :D (sper sa nu te super Dia) sa nu le faca nici de fete da nici de baiat pur si simplu decor personaje etc. study

19Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Dum Apr 03, 2011 11:39 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

pai la poza ta e decodul de fete?

20Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Lun Apr 04, 2011 4:44 am

Dia

Colonel
Colonel

o sa le fac mai de baieti pe viitor
ok?
sper sa ma iertati

21Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Lun Apr 04, 2011 3:05 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

ei acuma nu trebuie sa te superi doar nu o sa bagi la fundal fotbal si alte cele

22Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Lun Apr 04, 2011 7:22 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

nu am vrut sa zic asa ...numa ca...apreciem munca ta si multumim ;)

23Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Mar Apr 05, 2011 3:48 am

Dia

Colonel
Colonel

nam de ce sa ma super stati linistiti doar ca floricele erau din fundal nu erau puse de mine dar promit ca le voi altfel pe viitor ok?

24Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Mier Apr 06, 2011 7:21 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

dia nu te supara pozele pe care le faci tu sunt foarte frumoase eu tias recomandata sa faci acelasi tip de poze

25Cadouri pentru toata echipa forumului Empty Re: Cadouri pentru toata echipa forumului Mier Apr 20, 2011 4:54 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

ar fi misto o poza cu crani in foc sau deastea?daca focul e din fundal si ii dai poza unei fete ce sa faci?si ce are daca ne da poze mai de fete doar nu ne da poze barby sau ceva de genu nu?
trebuie sa avem si noi o latura mai sensibila nu?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum