Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Care este replica ta favorita a babei ? Fundal1015%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 15% [ 6833 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal1050%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 50% [ 22065 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal104%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 4% [ 1677 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal108%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 8% [ 3455 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal102%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 2% [ 724 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal101%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 1% [ 492 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal102%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 2% [ 678 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal102%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 2% [ 1013 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal101%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 1% [ 316 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal105%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 5% [ 2077 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal101%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 1% [ 493 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal107%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 7% [ 3262 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal101%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 1% [ 262 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal101%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 1% [ 500 ]
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal102%Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 
razvanX (3410)
Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10Care este replica ta favorita a babei ? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Care este replica ta favorita a babei ?

+19
Nicole
trasnit08
razvanX
pupazel
Diana
roon3y
Florinel
ducu
Wipeout
razvan 1997
Alex.B
Rusu Robert
marlanu_ferdi
Gogoase
danciueduard
alex_theking99
qwerty00
alexutzu
bestalex01
23 participanți

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Care este replica ta favorita a babei ? Empty Care este replica ta favorita a babei ? Mar Iun 22, 2010 7:38 am

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

Care este replica ta favorita a babei ?

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

Knd fake :Vreau sa fiu sexi ,sexi stiu k ma vrei toata noaptea te gandesti:)):)) si kand i violeaza pe marlanu si pupaza:))

alexutzu

Baros
Baros

mie mi-a placut cand i-a spus lui pupaza in baie ca vrea sa ii dea aspirina saracului adica flichi flichi i-a zis baba, sau in in ultimul episod din sezonul 14 cand a acceptat sa se marite si pleca din camera dansand si cantand:ma duc sa ma marit,cu un tampit. a fost tare

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

stiu

alexutzu

Baros
Baros

Trasca

qwerty00

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

mi-a zis doamna ahhh :)))

alexutzu

Baros
Baros

mi-a zis femeie...

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

mia zis stimata :))

alexutzu

Baros
Baros

va rugam cititi regulamentul pentru a nu primi warn

http://www.trasnitii.com/regulamentanunturi-f207/regulament-t475.htm

10Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Iun 26, 2010 10:21 pm

alex_theking99

alex_theking99
Comandant
Comandant

toate

11Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Iun 26, 2010 11:00 pm

alexutzu

Baros
Baros

ce mandrete de barbat...

12Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Iun 26, 2010 11:47 pm

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

:stai ma zepelinule....baba: pupazel.....

13Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Dum Iun 27, 2010 12:15 am

alexutzu

Baros
Baros

tare

Gogoase

Gogoase
Colonel
Colonel

aaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

tanti e mata baa io sunt o doamna!

16Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mier Aug 18, 2010 5:07 am

Rusu Robert

Caporal
Caporal

Pupazel mai facut baba!
Nu nenea asta tanti :)))

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

:"Tanti e mata!eu sunt o doamna!" e tare

http://www.trasnitii.com

18Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mar Sept 07, 2010 11:04 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

asa e

19Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mar Sept 07, 2010 11:45 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

sau atunci cand tipa la marlanu:"Marlane comentezi" sau"Aspirina saracului ma ! adica frickye-frickye!" tare e.

20Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mier Sept 08, 2010 12:19 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

chiar e tare

21Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mier Sept 08, 2010 12:56 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

lol! doar e made in TRAZNITII

22Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Mier Sept 08, 2010 1:49 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

asa e

23Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Sept 11, 2010 12:45 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

uuuh m-a facut doamna sau mi-a zis

24Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Sept 11, 2010 5:05 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

sexy,sexy stiu ca ma vrei,toata noaptea te gandesti la norii mei

25Care este replica ta favorita a babei ? Empty Re: Care este replica ta favorita a babei ? Sam Sept 11, 2010 11:57 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

bai tatoaso faci tu asta pt mn?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum