Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Fundal10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Fundal10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Fundal10 
razvanX (3410)
var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Fundal10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Fundal10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

var place pupaza sa nu mai fie chitra?

+16
VaLy.
razvan2000
trasnit08
allytzu
razvanX
catalinpaul
Alex.B
alexandru04bos1
dRaky ;x
marlanu_ferdi
Cezar2013
Stelyan_fan_trasnitii
ducu
razvan 1997
RTFpRADA
Florinel
20 participanți

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty var place pupaza sa nu mai fie chitra? Joi Oct 14, 2010 2:02 am

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

mie NU

http://www.trasnitii.com

RTFpRADA

RTFpRADA
Caporal
Caporal

cred ca e bine sa ramana "chitra" Pupaza

http://bestphoto.ucoz.com/

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

asa e pai daca nu ar fi chitra ce ar mai fi amuzant la el?

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

in niciun caz

5var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mar Oct 19, 2010 12:09 am

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

asa ziceam si eu bounce

Stelyan_fan_trasnitii

Stelyan_fan_trasnitii
Caporal
Caporal

Mai bine sa ramana chitra, e mult mai amuzant

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie
Chestor-general de poliţie

Pupaza n-are cum sa nu fie chitra e o parte importanta a personajului

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

daca n-ar mai fi chitra,n-ar mai fi PUPAZA

9var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mier Noi 03, 2010 5:56 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

nu ca nu ar mai fi comic

10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Sam Noi 06, 2010 4:16 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

asta cam asa e

11var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Sam Noi 06, 2010 4:22 am

RTFpRADA

RTFpRADA
Caporal
Caporal

io banuiesc ca cei care au facut personajul (pupaza) sau inspirat din adevaratul Grig Chiroiu, probabil este chitra si in viata reala No ...

12var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Sam Noi 06, 2010 4:23 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nu cred

13var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Sam Noi 06, 2010 4:25 am

RTFpRADA

RTFpRADA
Caporal
Caporal

lol! io cred

14var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Sam Noi 06, 2010 6:30 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

doar tu

15var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Lun Dec 06, 2010 2:56 am

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

in viata reala nu e asa a spus-o chiar el

16var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Vin Dec 17, 2010 3:51 am

dRaky ;x

dRaky ;x
Comandant
Comandant

nu are cum sa fie si in viata reala

17var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Vin Dec 17, 2010 4:18 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

vreau sa fie chitra asa imi place

18var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Lun Dec 20, 2010 6:46 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

poate ca daca nu ar mai fi chitra serialu nu ar mai fi asa tare!

19var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Joi Ian 13, 2011 2:57 am

catalinpaul

catalinpaul
Soldat
Soldat

desigur asta al face amuzant Pupaza

20var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Joi Feb 24, 2011 8:37 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

ar fi naspa

21var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Joi Mar 03, 2011 11:35 pm

allytzu

allytzu
Inspector principal de poliţie
Inspector principal de poliţie

nu! cred ca shiar pierde mult din farmec

22var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Sam Mar 05, 2011 5:57 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

pai nu ar mai fi hazliu imaginativa un pupaza generos

23var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Lun Mar 28, 2011 2:58 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

nu poate doar sa devina gogoase chitra

24var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Vin Sept 09, 2011 6:47 pm

razvan2000

Comisar-şef de poliţie
Comisar-şef de poliţie

nu

25var place pupaza sa nu mai   fie chitra? Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Joi Oct 13, 2011 12:09 am

VaLy.

VaLy.
Agent-şef principal de poliţie
Agent-şef principal de poliţie

As vrea sa vad daca ii asa chiar daca ajunge presedinte

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum