Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Fundal10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Fundal10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Fundal10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Fundal10var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

var place pupaza sa nu mai fie chitra?

+16
VaLy.
razvan2000
trasnit08
allytzu
razvanX
catalinpaul
Alex.B
alexandru04bos1
dRaky ;x
marlanu_ferdi
Cezar2013
Stelyan_fan_trasnitii
ducu
razvan 1997
RTFpRADA
Florinel
20 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Joi Oct 13, 2011 1:32 am

George-Mihai

George-Mihai
Caporal
Caporal

Eu zic ca ar fi mai bine sa ramana chitros ca-i sta mai bine in serial asa!

27var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Joi Oct 13, 2011 2:21 am

Adelin Bogdan

Adelin Bogdan
Caporal
Caporal

Dacă nu ar mai fi chitră unde ar mai fi distracţia când Mârlanu iar cere bani împrumut şi el ar zice că nu are.

http://www.tutorials-games.lifeme.net

28var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Sam Oct 15, 2011 8:12 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

asta este farmecul lui pupaza ca este chitra

29var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Joi Dec 29, 2011 3:50 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

cum sa nu fie chitra,si eu cui las mostenire functia de dumnezeu al chitrelor?glumeam,nar avea farmec daca nu e chitra

30var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Vin Dec 30, 2011 3:14 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

sa fie chitra

31var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Vin Dec 30, 2011 5:59 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

cui iar place o pupaza generoasa?

32var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mar Ian 03, 2012 2:22 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

e tare sa fie el chitra daca nar mai fii pupaza ar fi un om simplu

33var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mar Ian 03, 2012 3:18 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

doamne fereste,chitrosenia il face pupaza

34var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mar Ian 03, 2012 3:39 am

lory001

lory001
Colonel
Colonel

=)) ai drept.

35var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mar Ian 03, 2012 3:58 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

un mic off topic:citeste regulamentul,nu ai voie cu prescurtari,de acum incolo sa nu le mai folosesti,acum sa revenim la subiect

36var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mier Ian 04, 2012 5:00 am

Mr.Pupaza

Mr.Pupaza
Subinspector de poliţie
Subinspector de poliţie

nu

37var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mier Ian 04, 2012 10:19 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nu

38var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mar Ian 10, 2012 6:27 pm

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

nu

39var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Mar Ian 10, 2012 11:02 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

nu

40var place pupaza sa nu mai   fie chitra? - Pagina 2 Empty Re: var place pupaza sa nu mai fie chitra? Sam Apr 26, 2014 3:25 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

nu

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum