Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 3 Fundal10Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 3 Fundal10Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 3 Fundal10Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 3 Fundal10Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato"

+28
trasnit08
alexandru04bos1
legenda2011
lory001
Florinel
celmaitare
quaresma93
mr.pupazaShoW
razvan 1997
Marlanu'
Alex.B
marlanu_ferdi
black
gabelu
edybossu
Trăsnitul007
alexutzu
ever26
lavypinkx
amaxim54
vulturul visiniu
Nospam
Eu sunt!
Gavrila
danciueduard
Edytza
skodats
Valentin
32 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Trăsnitul007

Trăsnitul007
Comandant
Comandant

Nu mai știu bine :)). Mai uit și eu :D

http://fanliverpool.net

alexutzu

Baros
Baros

asai

edybossu

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

mie mi-a placut mult episodu cu stafiile,cum arata gogoasa dupa ce il prinsese teo

alexutzu

Baros
Baros

da,a fost tare

gabelu

gabelu
Agent-şef adjunct de poliţie
Agent-şef adjunct de poliţie

mie mi-a placut mult episodul 600 cand se schimbau rolurile

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002358483080

alexutzu

Baros
Baros

mi-a placut foarte mult de gogoase saracu' ,

black

black
Soldat
Soldat

mie imi place un episod dar nu mai stiu care parca se numea lampa lui aladin si ii ziceau pupaza si chiorete sa o frece si marlanu se gindea la altceva da de unde ca iei ziceau de lampa sa o frece

alexutzu

Baros
Baros

da, Lampa lui Aladdin se numea

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

mia placut prima oara cand a fost intrebat:marlane esti idiot
da,da de ce intrebi Marlanu

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Mie ami place cand folosesc strategia Pirhania cand zice pupaza ca bastinasi ca sa treaca i apele unde sunt pesti carnivori arunca o cireada de vite si apoi trec ei ,,, si marlanu-ce eu nu sunt vita :)

http://www.trasnitii.com

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

ah ma marit cu un tampit

alexutzu

Baros
Baros

tare..

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

da,"casa cere sacrificii"

Marlanu'

Marlanu'
Comandant
Comandant

Marlanu

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

in episodul 773 cand dezi se machiaza parca ar fi moartea si ii sperie rau pe Chiorete Pupaza masa lui gogoase si lesina baba

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

cand aparea tilica si era in baie cu chiorete si zicea "lasama sa ma spal ca m-am balegat"sau ceva de genul

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

"de balegar".a fost tare !

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

mie mi-a placut cand a sarit marlanu peste afrodita de la geamul de la club si parca a facut un cutremur

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Mi-a placut faza asta:
prietena lui Tilica:Adio!
Tilica:Adio!
prietena lui Tilica: Adio Tilica!
Tilica:Adio!
prietena lui Tilica:Adio Tilica!
Tilica: Adio fa!!!

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

da o fost de groaza

mr.pupazaShoW

mr.pupazaShoW
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

o faza tare mai e cand face chiorete semnele alea cand vb despre betty si dupaia pupaza spune ca nu e urata doar se preface

mr.pupazaShoW

mr.pupazaShoW
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

din trasniti in nato cand tilica o pipaie pe ema si ai zice ca e culturista

mr.pupazaShoW

mr.pupazaShoW
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

cum canta baba la sfarsit de sezon ma marit cu un tampit

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

ce?

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

am sa-ti zi 2 lucruri pupazoiule
1.citeste regulamentul
2.dak ai fi citit toate paginile ai fi observat k faza cu ma marit cu un tamptit am scriso si eu si deci nu trb sa o mai scri si u

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum