Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 4 Fundal10Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 4 Fundal10Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 4 Fundal10 
razvanX (3410)
Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 4 Fundal10Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 4 Fundal10Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato" - Pagina 4 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Faze tari din "Trasnitii","Trasniti din Nato","Trasniti in Nato"

+28
trasnit08
alexandru04bos1
legenda2011
lory001
Florinel
celmaitare
quaresma93
mr.pupazaShoW
razvan 1997
Marlanu'
Alex.B
marlanu_ferdi
black
gabelu
edybossu
Trăsnitul007
alexutzu
ever26
lavypinkx
amaxim54
vulturul visiniu
Nospam
Eu sunt!
Gavrila
danciueduard
Edytza
skodats
Valentin
32 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos  Mesaj [Pagina 4 din 4]

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

faza dura cand baba se cearta cu una in casa la sofi

quaresma93

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

,,Bună ziua sunt Mârlanu.... A nu mă cunoașteți.... Bună ziua aș vrea să dau și eu un anunț: Tânăr....Blond cu părul șaten.... Înalt dar nici scund...... 90-60-90 și sunt unul singur .... Sălbatic în pat zici că sunt tarzan.... caut mașină cu șofer.... Doamnă stați că nu îmi bat joc de dvs.... doamnă.... a închis....”

in ce episod era sau cum se numeste episodul va rog spuneti-mi si mie k nu dau de el

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

da ,am ras la faza asta ,o fost tare da nu zicea ca e si exotic"zici ca-s panda"?

http://www.trasnitii.com

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

tare faza

quaresma93

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

chiar nu stiti niciunu ce episod era ? :((

celmaitare

General
General

sau cand trebuia sa plece scalzone cu iuliana in concediu cu banii castgati de el la loto ..ea la inchis in debara si el a dat foc la bani ca sa faca lumina deoarece avea custrofobie daca am scris corect

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

valentin imi amintesc si io de episodu ala o fost misto :D

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

asa e

lory001

lory001
Colonel
Colonel

mie mia placut cand chiorete a pus un portofel jos pe parchet iar baba a venit s la luat am murit de ras cheers

legenda2011

legenda2011
Soldat
Soldat

mie mia placut faza cand marlanbu zice despre secretare lui : cai urata grasa obraznica etc
da zice tilica : frate hai sa nu mai vorbim despre tine sa vorbin despre ea :))
cat am ras la faza aia e in sez 15

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

mie mia placut toate fazele

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

mia placut un episod anterior din acest sezon era pe la sfrasitul episodului si marlanu vroia sa obtina un credit si a rugato pe sofica sa il intrebe ceva ea ia dat o lista cu raspunsurile la intrebari ei si marlanu o cheama pe sofica
sefu cand sa va aduc cafeaua
peste 1000 de ani
sefu ma vedeti
da cu un telescop
sefu punetiva capu la conributie
nu ca explodeaza

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

ep ala cand cei din unitate trebuiau sa-si faca cadouri si la sfarsit sa le bage in bocanci dar toti au luat o bucata din ce avea altu pana la urma chiorete o mancat aracet in loc de smantana

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

buna ziua...vreau sa veniti sa imi sfintiti si mie clubul...nu domne' cum sa duc numele domnului in desert...a,alo...a inchis...ce tampit... :)))

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

tare faza

Radu Radu

Radu Radu
Comandant
Comandant

"Sefu ati mutat dulapul?Care ati mutat ma dulapul lui sefu?" zicea marlanu in armata si in vila cand se mai lovea cu capul de dulap zicea: "Sa mutat biroul, s-a intors sefu?"

Florinel

Florinel
Loricica
Loricica

imi amintesc :)) dupa il intreaba iar :)) pupaza ce sunt astea si raspunde pupaza 3 degete unite dupa zice chiorete tampit esti ma e un caine asa tin minte :))

alexutzu

Baros
Baros

Sunt foarte multe... sa dau exemplu cateva :
Bunicule, am ajuns in Germania.
Adicaaa !!!
Mana, putrezeste mana...
Si multe altele... :D

r-Speed

r-Speed
Caporal
Caporal

cea mai tare faza care si acum ma face sa rad e atunci in armata, lupta sergentilor, cand gogu si marlanu s-au luptat cu sabii si alte arme :))

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 4 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum