Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Ce ati dori sa se intample in episoadele urmatoare? - Pagina 2 Fundal10Ce ati dori sa se intample in episoadele urmatoare? - Pagina 2 Fundal10Ce ati dori sa se intample in episoadele urmatoare? - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
Ce ati dori sa se intample in episoadele urmatoare? - Pagina 2 Fundal10Ce ati dori sa se intample in episoadele urmatoare? - Pagina 2 Fundal10Ce ati dori sa se intample in episoadele urmatoare? - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ce ati dori sa se intample in episoadele urmatoare?

+24
trasnit08
razvanX
borderlands2011
Marina
Andrey96
Flavius
alexandru04bos1
ducu
Cezar2013
Andra
razvan 1997
Alex.B
marlanu_ferdi
Gogoase
alexutzu
Marlanu'
Chiorete
bestalex01
lavypinkx
amaxim54
vulturul visiniu
Nospam
Gavrila
Valentin
28 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

vreau ca baros sa manance bataie de la Teo pentru ca l-a batut pe gogoasa si sa fie concediat de seful lui si sa-i ia locul marlanu
gogu sa fie stapan pe casa
deziret si pupaza sa fie iar impreuna si sa o lase pe betty

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

sunt deacord cu ceilalti sa se faca un film horror masa lui gogoase sa moara de inima cand vede un schelet care il ataca pe Gogoase
Afrodita si Chiorete sa scape
Marlanu cu sofia sa se blocheze in baie si sa cie un zombi cu ei dar ei nu stiu
Pupaza cu betty sa ramana in camera si deodata sa le pice tavanul in cap Ema si Vandame sa scape
Teo si baros sa sara pe geam si numai baros ca scape dar cu mainile si picioarele distruse

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

sa se casatoreasca Chiorete si Afrodita
voi ce ziceti?

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

care sunte personajele voastre favorite ale mele sunt afrodita si chiorete de asta creau sa se impace

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

acum nu vreau sa fiu rautacios dar ai scris prea multe mesaje :) ai triplu-post ori 2:) si sunt de acord cu tn!mai putin atunci cand ai zis sa plece baba! mie ami place cum joaca ;)

http://www.trasnitii.com

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

baba joaca bine dar sa nu se mai dea la marlanu pupaza sau chiorete
vreau sa stiu cum pun poza
vreti ca ema si cu vandam sa se impace? parca era mai misto cand se certau si teo sa fie singura nu cu baros
si ce s-a intamplat cu dorulet?

Andra

Andra
Soldat
Soldat

Sa se dechizeze Desiret iar in moarte de Hallowen iar baba sa faca infarct apoi Marlanu se duce sa vada daca e moarta iar masa lui gogoase il saruta apoi Marlanu o ia la sanatoasa in pivnita unde ii gaseste pe Pupaza si Betty ,suparata Betty pleca acasa. Mai tarziu gasca(Pupaza,Gogu,Marlanu,Chiorete,Sofia,Baba,Teo,Baros,Betty,Desiret,Ema si Vandame) sa se intalneasca in vila si sa vada toti un film de groaza.
Dupa film toti sa creada ca vila e bantuita si sa nu poate iesi din ea.

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie
Chestor-general de poliţie

Sa fie un episod special de halloween in care sa apara dorulet imbracat in zombie si toata lumea sa se sperie si el sa spuna ca a fost o gluma apoi toata lumea se calmeaza si el pleaca . Si vine un zombie real si ei cred ca e dorulet ii mai fac cateva glume zombie-ului si incep sa ia masa cu el , ei crezand ca e dorulet . Apoi vine dorulet cu un film de groaza si ei isi dau seama ca ei au un zombie real si toti fug ,dar baba incepe sal sarute pe zombie si gata episodul! masa lui gogoase

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

sa fie baba cu cineva si sa fie mai nebuna

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

As vrea ca sa faca episoade de sarbatori ...

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

de acord

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

sa gaseasca cei din casa bani babei si sa-i ia
dupa 2 zile baba sa nu mai gaseasca bani si sa ii caute la toti
daca nu o sa plateasca toti bani pana la ultimu
sau sa faca ancheta

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

sa se faca un episod de craciun in care marlanu sa fie mosu :))

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

eu as vrea sa vina actorii din trasniti nato adica :colonel sefu si multi alti

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

eu as vrea ca de Craciun sa fie facut un episod in care fiecare sa cumpere cadouri si sa le incurce facut si sa faca inca o melodie de Craciun

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

ar fi tare

Flavius

Flavius
Comandant
Comandant

da...sa traiasca mai multe aventuri

Andrey96

Andrey96
Comandant
Comandant

ar fii mijto cheers

Marina

Marina
Soldat
Soldat

Mie mi-ar placea sa se intample in episoadele urmatoare exact lucrul asta:...Sa apar eu:D...ee nu ar fi tare?:))... eu cred ca da:))

borderlands2011

borderlands2011
Comandant
Comandant

eo vrreau sa fie totu bine cu gogase si betty cu pupaza si desi cu sofica si scalzone si chiorete cu afro (din nou)

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

scalzone cu sofia oficial pupaza cu afrodita
sa reapara tilica

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

baba sa se prefaca ca moare ca sa vada cine pune bani la inmormantare si cand vede ca nu pune nimeni sa spuna ca a inviat

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

sa revina cei din armata

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

sa aparo un nou cuplu

razvanX

razvanX