Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Cate s-au intamplat in acest episod... Fundal10Cate s-au intamplat in acest episod... Fundal10Cate s-au intamplat in acest episod... Fundal10 
razvanX (3410)
Cate s-au intamplat in acest episod... Fundal10Cate s-au intamplat in acest episod... Fundal10Cate s-au intamplat in acest episod... Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Cate s-au intamplat in acest episod...

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Sa o luam cu inceputul:
- Chiorete s-a certat cu Afrodita
- Gogoase a revenit din nou in vila dupa ce auzise ca Masa vrea sa ii ia casa.
-Desire a revenit in serial
-Chiorete a fost avansar la gradul de "Comisar" (sau ceva de genul acesta) si a devenit sef de sectie.
-Teo s-a cuplat oficial cu Baros
-Ema s-a impacat cu Vandame
Oare ce se va intampla in episodul urmator?Eu unul cred ca acest episod a incheeat seria de episoade din sezonul 14 . Voi ce credeti?
Pentru toti cei care au ratat acest episod vor avea ocazia sa il urmareasca pe site in urmatoarele ore .

Ultima editare efectuata de catre Valentin in Vin Iun 25, 2010 4:02 am, editata de 2 ori

http://www.trasnitii.com
Distribuie acest articol pe: reddit

Valentin

Mesaj Vin Mai 28, 2010 4:37 am Scris de Valentin

Da ... Ar fi totusi frumos sa nu se fi terminat...Dupa ce s-a terminat episodul de azi am vazut un promo in care se facea reclama la serial si se spunea ca sunt de luni pana joi , insa in imagini apareau scene din episoadele trecute (de cand a inceput sezonul 14)...deci , cred ca va fi dat reluare ..

Stef1001

Mesaj Vin Mai 28, 2010 4:45 am Scris de Stef1001

Si eu cred ca episodul din 27 mai a fost ultimul din sezonul 14. Sa speram ca vor reveni cat de curand.

Valentin

Mesaj Vin Mai 28, 2010 4:48 am Scris de Valentin

M-am uitat in program si pentru luni 31 mai scrie ca este la orele 22:15 Trasnitii , episodul 1

Stef1001

Mesaj Vin Mai 28, 2010 4:51 am Scris de Stef1001

Inseamna ca de acum trebuie sa ne asteptam la sezonul 15.......sa speram.

Valentin

Mesaj Vin Mai 28, 2010 4:53 am Scris de Valentin

Cu siguranta va fi...dar sezonul 15 cred ca va incepe de la toamna...Acum probabil vor fi date in reloare episoadele din sezonul 14...

Stef1001

Mesaj Vin Mai 28, 2010 4:56 am Scris de Stef1001

Oricum.....ca un fan adevarat merita asteptarea... bounce

Valentin

Mesaj Vin Mai 28, 2010 4:58 am Scris de Valentin

Da, ai dreptate ...si chiar daca te plictisesti fara "trasnitii" ai ocazia sa vezi episoadele aici pe site si din Iunie si sezoanele 10 si 11 .

Stef1001

Mesaj Vin Mai 28, 2010 4:59 am Scris de Stef1001

Mai mult ca sigur ca le voi urmari.....

skodats

Mesaj Vin Mai 28, 2010 10:22 pm Scris de skodats

nu cred ca s-a terminat

Mesaj Dum Iun 13, 2010 2:36 am Scris de alexutzu

le voi urmari sezoanele 10 si 11 sigur. abia astept sa postezi si restul episoadelor

Mesaj Dum Oct 31, 2010 4:13 am Scris de V_1

A fost super tare...la episodul acesta cand lam vazut am rezut k nu mai vad bine :))dar sunt criminali oamenii acestia!!Thumbs Up!

ducu

Mesaj Lun Noi 15, 2010 8:38 pm Scris de ducu

asa e a fost un episod foarte surprinzator

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum