Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
este george actorul tau prefrerat? Fundal10este george actorul tau prefrerat? Fundal10este george actorul tau prefrerat? Fundal10 
razvanX (3410)
este george actorul tau prefrerat? Fundal10este george actorul tau prefrerat? Fundal10este george actorul tau prefrerat? Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

este george actorul tau prefrerat?

+12
razvanX
maxi2012
Andrey96
alexandru04bos1
Roby
allytzu
Nospam
Valentin
Colonel Sefu
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
16 participanți

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

1este george actorul tau prefrerat? Empty este george actorul tau prefrerat? Mar Iul 13, 2010 4:32 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

este george actorul tau preferat?

2este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mar Iul 13, 2010 4:33 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

nu

3este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Lun Aug 16, 2010 6:37 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

e al doilea actor preferat

4este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Sam Aug 28, 2010 9:37 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

a fost al pe locu 2 ca si actori preferati ,acu nu mai e :( (in serial)

http://www.trasnitii.com

5este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mier Sept 01, 2010 5:17 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

... cine stie de unde sare iepureleeee!!!!?? bounce

6este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mier Sept 01, 2010 5:27 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Am inteles de la fosti colegi ai dumneavoastra ca nu mai doriti ca sa apareti in serial . Va intreb si eu ceva..De ce nu mai doriti sa apareti ? (erati foarte iubit de fani si foarte simpatizat pe vremea cand apareati)

7este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mier Sept 01, 2010 5:48 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

cred ca undeva s-a strecurat o informatie gresita sau gresit inteleasa. Eu doresc sa reapar numai ca o perioada a trebuit sa fac o pauza (din motive atat personale cat si mai putin personale). In concluzie, e posibil sa ne revedem. Cat despre faptul ca eram iubit , apreciat si simpatizat intuiam ceva , dar sincer , acum m-ati convins si va multumesc. Ma simt coplesit de sentimentele voastre.

8este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Sam Sept 04, 2010 1:47 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Colonel Sefu,aveti poze cu dvs ,am cautat pe net da nu gasesc si as vrea sa am cateva la colectia mea ,daca aveti puteti publica cateva?si una e de ajuns multumesc !Traiti!
"Servim patria"!

9este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Sept 05, 2010 7:59 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Promit sa postez!!!

10este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Sept 05, 2010 2:56 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

multumim(esc) mult salutari !

11este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Sept 05, 2010 6:46 pm

Nospam

Nospam
Caporal
Caporal

Da

12este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Sept 05, 2010 6:47 pm

Nospam

Nospam
Caporal
Caporal

George este un actor foarte talentat

13este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Sept 05, 2010 9:23 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

as vrea sa revina

14este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Sept 05, 2010 9:43 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

asa e nospam

15este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mar Sept 07, 2010 11:20 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

e foarte talentat

16este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Sept 30, 2010 12:22 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Din pacate inca nu m-am tinut de promisiune sa postez niste poze dar o voi face cat de curand.

17este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Sept 30, 2010 12:23 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

le asteptam

18este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Sept 30, 2010 12:24 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

oka

19este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Sept 30, 2010 12:25 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

noi inca le asteptam! cand o sa puteti o sa le publicati ;)

20este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Sept 30, 2010 12:26 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

multumesc pt intelegere si rabdare.

21este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Sept 30, 2010 12:43 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cand jucati in serial ,pentru mine erati intre primii 3 actori favoriti.

22este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Sept 30, 2010 12:46 am

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Iti multumesc din inima Valentin

23este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Sept 30, 2010 2:28 am

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

la fel si la mn! deabia astept sa va intoarceti! poate o sa o prindeti si pe hrca in casa (baba frosa) :D Chiorete

24este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mar Oct 05, 2010 6:04 am

allytzu

allytzu
Inspector principal de poliţie
Inspector principal de poliţie

nu era dar la actorie nota 10

25este george actorul tau prefrerat? Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mier Oct 06, 2010 4:24 pm

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Multumesc !

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum